Golden Ticket Play 'n GoGolden Ticket is een spel voor mensen die het wel even gehad hebben met de standaard five roll slot games. Bij Golden Ticket gaat het allemaal namelijk heel anders in werking. Je speelt met 25 blokken van vijf bij vijf. De bedoeling is als in een soort Bejeweld (maar dan in het circus), drie van de symbolen in de blokken naast of boven elkaar te krijgen.

Wanneer dat gebeurt krijg je een soort golden ticket en die mag je zien als de wild. Hierdoor kun je namelijk met allerlei symbolen combineren. De golden ticket blijft staan en de andere twee blokken verdwijnen waardoor het veld steeds leger wordt. Wanneer je een hele rij hebt weggespeeld en er staan de letters BONUS achter, mag je door naar de bonusronde, maar daarover later meer. Bij dit spel kun je inzetten vanaf 20 cent tot 40 euro en je speelt niet op een bepaald aantal lijnen.

Dat wil zeggen dat je met 20 cent net zo veel kans hebt als met 40 euro, alleen is het wel zo dat de prijzen uiteraard ook een stuk lager liggen wanneer je met een lage inzet speelt. Probeer dus goed te kijken wat je kunt missen om toch ook wel om de wat grotere prijzen te spelen. Als je geen idee hebt met wat voor inzet je moet beginnen is het misschien een idee om eerst wat met nep geld te spelen zodat je een goede indicatie krijgt van hoe het spel precies in z’n werking gaat.

Een echte aanrader bij dit spel is wel de autoplay knop, waarvan je ook van geluk mag spreken dat die er in zit. Anders was het spel namelijk veel te traag. Verder heeft dit spel, vooral in het basisspel, maar weinig extra opties. Je kunt bijvoorbeeld geen max bet inzetten en je kunt ook niet gokken met de prijzen die je wint.

Leuke bonusgame bij Golden Ticket

Het leuke aan dit spel zit ‘m dan ook in de bonusgame. Wanneer je, zoals eerder uitgelegd, bent uitgekomen bij het bonusspel, beland je in een soort van schiettent. Het is dan de bedoeling om 5 of meer symbolen bij elkaar te verzamelen, op welke lijn dan ook, en zo kun je snel geld verdienen. Je kunt je tijd in de schiettent ook nog verlengen, dit doe je door vijf of meer bonussymbolen te verzamelen, dit gebeurt echter maar zelden dat je heel lang in de schiettent blijft, maar in de tijd dat je er bent kun je vrij rap een grote prijs verdienen.

golden ticket reels

Leuke afwisseling voor de traditionele slotgames

Het is moeilijk om aan te geven hoe dit spel precies valt bij mensen. Spelers die in de eerste instantie op zoek gaan naar een traditioneel slotspel, zullen misschien eerst flink moeten wennen aan die onorthodoxe spel. Echter, wanneer je het door hebt, kan het best een leuk spel zijn. Zeker het basisspel is vrij verslavend, met name omdat het ook echt doet denken aan de klassieke Bejeweld-games.

En daar raakte mensen al verslaafd aan zonder dat er ook maar een beetje geld mee te verdienen viel. Dus, we kunnen het in ieder geval een leuk en uitdagend initiatief noemen voor als je al te veel van dezelfde spellen gespeeld hebt. Het is helaas wel een feit dat je gewoon niet zo heel vaak in de bonusronde terechtkomt en als je er al in terecht komt ben je er meestal ook nog eens zo uit. Probeer dus eens met een lage inzet goed te polsen hoe lang je er ongeveer over doet om tot de bonusronde te komen en wat het je precies oplevert voordat je Golden Ticket met het grote geld gaat spelen.