Ontdek de Grace of Cleopatra van EGT

Ben jij ook altijd al benieuwd geweest wat het nou precies was dat Cleopatra de harten van alle mannen op hart deed slaan, speel dan een keertje met de gokautomaat Grace of Cleopatra. EGT heeft met deze prachtig ontworpen gokmachine op een fascinerende manier een zeer uniek thema tot in de puntjes uitgewerkt.

Cleopatra was de koningin van Egypte en verleidde zowel Julius Caesar als zijn aartsvijand Marcus Antonius met haar opmerkelijke verschijning (en gefabelde grote neus). In de spelautomaat van EGT vind je allerlei symbolen die te maken hebben met de tijdsperiode, en verdien je grote prijzen als je Cleopatra of een van de hooggeplaatste Romeinen ontmoet. Met veel bonusfuncties, wilds en scatters, en zelfs een mooi jackpotspel is de Grace of Cleopatra helemaal compleet.

Raak betoverd door Cleopatra

Grace of CkeopatraDe Grace of Cleopatra-gokmachine, die je ook prima kunt spelen op een mobiel of tablet, heeft een scherm van 5 bij 3. Daarop verschijnen allerlei spannende symbolen – hiërogliefen, scarabeeën, en gouden Egyptische katten bijvoorbeeld – die doen denken aan het antieke Egypte. Cleopatra, Caesar en Marcus Antonius zijn ook van de partij. De leuke animaties maken de gokmachine af. Als je wint doen de symbolen enkele leuke bewegingen. Zo moedigt de prachtige en verleidelijke koningin Cleopatra zelf je aan met een flirterige knipoog als je iets wint, en haar gouden katten schitteren en fonkelen van plezier.

Clash met Cleopatra

Meteen op het moment dat je begint te spelen heb je al kans om de mooiste prijzen op te strijken. In het antieke Egypte liggen de prijzen namelijk voor het oprapen. Lees de ingewikkelde hiërogliefen en ontcijfer de boodschappen die de koningin je stuur, voor 3.000 munten per stuk. De gouden katten en gedecoreerde scarabeeën zijn meer waard: tot wel 15.000 munten. Kom je oog in oog te staan met de meest befaamde driehoeksverhouding uit de antieke geschiedenis – Cleopatra, Marcus Antonius en Julius Caesar – dan val je pas echt in de prijzen. Voor Cleopatra en Marcus Antonius kun je 40.000 munten verdienen, en spot je Caesar, dan kan dat oplopen tot 100.000 munten.

Bonussen, scatters en wilds in Egypte

Cleopatra fungeert in het spel ook als de wild: zij kan andere symbolen vervangen en je een grote hoeveelheid aan prijzen opleveren. Drie of meer van haar symbolen geven je ook 10 gratis spinrondes, waarin willekeurige symbolen uitstrekken over de hele rol.

Zo nu en dan begint ook plots het jackpotspel waar de machines van EGT bekend om staan. Hierbij kies je uit omgedraaide kaarten om verborgen prijzen aan de jackpot toe te voegen. Kies je de goede kaarten, dan stijgt de jackpot dus tot ongekende hoogtes. Overigens kun je bij winsten lager dan 7.000 munten altijd de gok-functie gebruiken. Hierbij kies je de kleur van een omgedraaide kaart en heb je vijftig procent kans om je winst te verdubbelen, maar ook evenveel kans om alles kwijt te raken. Dat is dus alleen voor de echte waaghalzen.

Grace of Cleoppatra gokkast

Er staat liefde op het spel

Julius Caesar en Marcus Antonius vechten om de hand van Cleopatra, en zetten alles op het spel om haar liefde te winnen en de concurrent zwart te maken. Maar gelukkig kan jij zelf beslissen hoeveel munten je op het spel zet. Met een zeer flexibele kredietwaarde tussen de 0.1 en 1.0 munten, en een kredietinzet tussen de 10 en 20, heb je redelijk veel keuze en kun je het spel spelen op een manier waar jij comfortabel mee bent.

Met het historische thema, dat op een leuke manier uitgewerkt is in de bewegende symbolen, de grote prijzen en de nog veel grotere bonussen – waarbij je de jackpot natuurlijk niet moet vergeten – is de Grace of Cleopatra een prima gokmachine om je bezig te houden. Vooral als je houdt van de klassieke oudheid is het natuurlijk een prachtige kans om je favoriete hobby te combineren met je interesse.