De Greedy Goblins video slot van Betsoft

Die stiekeme, stelende Goblins zijn er weer in de gloednieuwe opvolger van Once Upon a Time: Greedy Goblins. Maak kennis met de aartsvijand van de Goblins, de briljant schattige elfjes. Het aanbod van grappige capriolen, een progressieve jackpot en bekende personages maken deze video slot tot een humoristische trip in een magisch bos vol met winsten.

Greedy Goblins

De Greedy Goblins gokkast slot spelen

Greedy Goblins is een 30 rollen video slot waar je kunt spelen met inzetten van 0,02-0,50 op 5 win lijnen. Opnieuw zijn er, zoals met veel BetSoft slots, een aantal functies en bonus rondes om je winsten te verhogen. Wat dacht je van het Sticky wild symbool ?

Dan heb je ook nog de ‘ Golden Coin Drop’ functie. Als er twee of meer gouden munten op de rollen verschijnen dan vallen nieuwe symbolen in de plaats voor nog meer winsten ! De maximale prijs op de Greedy Goblins is 1.200.000 credits. Je kunt je inzet verdubbelen door op de Goblin of de Elf te gokken. Dwaal door het donkere bos met paddenstoelen en elfen. Wees inhalig en probeer grote winsten te pakken met de Greedy Goblins !