The Groovy Sixties gokkast van NetEnt is erg leuk om te spelen voor iedereen die van de jaren zestig houdt. Alles op deze videoslot heeft met de jaren zestig te maken, van de animaties tot de geluiden. Met een uitbetaling percentage van meer dan 96 % zit het met de prijzen die vallen ook wel goed!

groovy sixties netent

Groovy Sixties spelen

Je speelt de Groovy Sixties op vijf rollen, vier rijen met veertig 40 winlijnen. Geld verdienen doe je met de Free Spins, Scatters, Stacked Wilds, en Wild symbolen. Als je begint met spelen op de Groovy Sixties videoslot zal het je opvallen dat het een zeer vrolijke gokkast is met allerlei symbolen uit de jaren zestig. Winnende combinaties worden gevormd door ten minste 3 gelijke symbolen te draaien van links naar rechts op de rollen. Maar echt geld win je met de bekende Wild en Scatter symbolen, en de beste betalende Stacked Wilds.

Inzetten

Omdat je de 40 winlijnen zelf kunt instellen kan je deze gokkast al om echt geld spelen vanaf 1 cent per ronde. Speel je alles maximaal dan kost je dat €100 per draai. Maar oefen eerst gratis, of speel gewoon voor je plezier. Winnende combinaties van de Groovy Sixties videoslot tellen alleen als ze beginnen op de linker rol naar rechts. De winnende combinaties zijn te vinden in de PAYTABLE. Je kunt dit onder de linker rol vinden. Klik vervolgens op de knop om de uitbetalingen te bekijken. The Groovy Sixties video slot heeft een aantal game-instellingen die je kunt aanpassen tijdens het spelen zoals het geluid, de algemene instellingen en de Auto Play functie.

groovysixties-videoslot

Wilds en Scatter

Het Wild symbool op deze gokkast is het jaren ’60 symbool met de Wild tekst erop. Dit symbool vervangt alle andere symbolen met uitzondering van de Scatters. Dit kan je grote prijzen opleveren, vooral als je er meer op een rol draait. De symbolen worden dan namelijk gestapeld en je krijgt de Stacked Wilds voor mega prijzen. De jaren zestig vrouw is het Scatter symbool en als je er drie of draai worden je winsten verdubbeld. Je krijgt dan ook nog eens 5 Free Spins. Winsten tijdens de Free spins ronde worden vermenigvuldigd met 2. Je kunt ook nog Scatters krijgen tijdens de Free Spins. Draai je drie of meer Scatter symbolen tijdens de Free Spins dan ontvang je nog eens 5 extra Free Spins met een verdubbelaar!

Conclusie

De Groovy Sixties is een gezellige gokkast met een leuk uiterlijk van de jaren zestig van de vorige eeuw. Door de vele extra features en de spannende gameplay zal je jezelf geen moment vervelen.