Guns n roses videoslotNetent heeft aangekondigd dat ze dit jaar nog met de Guns N’ Roses videoslot zullen komen. De Guns N ‘Roses videoslot zal worden ontwikkeld in samenwerking met Universal Pictures en Geffen Records.

Voor de mensen die het niet weten: Guns N’ Roses is een wereldberoemde rockband die meer dan 100 miljoen platen wereldwijd heeft verkocht, en ze staan bekend om hun enorme hits als November Rain, Welcome to the Jungle, Paradise City, Sweet Child of Mine en veel meer.

De Guns N’ Roses videoslot schept hoge verwachtingen

De verwachting voor de Guns N’ Roses videoslot zijn hooggespannen, maar hoe de game er daadwerkelijk uit komt te zien in nog niet helemaal duidelijk. Er is namelijk nog niets bekend van de gebruikte game Play en features. Wat we wel verwachten van de Guns N’ Roses videoslot is natuurlijk de rock muziek, Slash en Axl Rose en veel meer.

Voor de liefhebbers van deze fameuze rockband zal deze nieuwe online gokkast in ieder geval een hit zijn, omdat ze hun idolen eindelijk terug kunnen zien op een video slot waar ze ook echt geld kunnen winnen! Of de Guns N’ Roses videoslot ook bij andere spelers aan zal slaan is natuurlijk nog gissen, omdat er werkelijk nog niets bekend is over deze online gokkast,

Wat kan je misschien verwachten?

Wij weten het niet zeker, maar misschien zie je dit terug op de Guns N’ Roses videoslot: alle hits in de originele bezetting van de band, groupies en toegiften voor mega prijzen en mooie gitaar solo’s van Slash. Dat laatste zal je zeer waarschijnlijk tegen komen omdat ze een echte gesigneerde Guns N’ Roses gitaar weg gaan geven als het spel wordt uitgebracht. Maar ook hier weten we niet wanneer en hoe dat gaat gebeuren, even geduld dus nog!