Het thema van de Gypsy Rose videoslot draait, niet geheel verrassend, om de zigeuners en de waarzeggerij. Betsoft boort daarmee een leuk en apart thema aan dat een keer wat anders is dan de standaard filmhelden en bekende blockbusters videoslots. Betsoft staat bekend om haar prachtige graphics, en ook nu hebben ze weer hun best gedaan.

Alles is prachtig gedetailleerd ontworpen als de kaarten, kraaien, geheime drankjes, kristallen bollen en nog veel meer. En daar houdt het niet bij op, want er zitten heel veel extra’s op de Gypsy Rose videoslot met vijf bonusspellen en een gok optie(kop of munt). Je speelt de Gypsy Rose videoslot op vijf rollen met drie rijen en dertig winlijnen.

Winnen op de Gypsy Rose videoslot

Bij deze online videoslot is het belangrijk om de Crystal Ball op rol drie, en vervolgens een van de andere grote ‘Magic’ symbolen op rol twee en vier te krijgen. Voor spelers die van veel prijzen houden is de Gypsy Rose videoslot het ideale videoslot, want hij geeft namelijk heel veel, en heel vaak kleine prijzen. Dit komt omdat er zoveel bonusspellen op zitten dat je altijd wel hier en daar een winnende combinatie maakt. Inzetten kan vanaf 60 cent tot 150€ per rondje.

gypsy rose

Bonussen en features

Alle functies spelen zich af rond de kristallen bol op rol drie. Verschijnt er een Magic symbool op rol twee en vier, dan wordt een bonus wordt geactiveerd. Als je bijvoorbeeld de Gypsy Rose op rol 2 en 4 grenzend aan de Crystal Ball op rol drie krijgt, dan wordt je meegenomen naar de Tarot kaart ronde, waar je zeven kaarten kan kiezen en dan wordt beloond als je kaarten op basis van hun kleur weet te verzamelen.

De bonus rondes zijn voorzien van gratis spins (Love Potion bonus), een instant prijs (Magische Boek), een pick ‘em ronde (Gypsy Rose) en een Sticky Wild + Respin bonus (de Kraai). Met al deze bonus games kan je er zomaar 336.000 credits uitslepen.

Conclusie

De Gypsy Rose videoslot is een erg mooie gokkast om te zien, met veel bonusspellen en extra’s. Het ziet er prima uit, maar wij begrijpen dat sommige mensen de videoslots van Betsoft wat te druk vinden. Dat is iets waar je echt van moet houden. Vervelen zal deze slot je niet snel, met alle features en mooie video’s.
Wij zijn er van onder de indruk, en hopen jullie ook. Wij zien in de glazen bol dat je heel veel gaat spelen op de Gypsy Rose videoslot, maar dat weten we natuurlijk niet zeker!