Halloween fortune playtechVeel griezeliger dan dit ga je ze niet veel tegen komen. Halloween Fortune, de naam verraadt het al. Dit spel gaat puur en alleen om griezelen. Maar toch hoeft het niet allemaal zo eng te zijn als het lijkt, de heksen die in het spel voorkomen zijn namelijk een stuk aardiger dan je misschien van te voren gedacht had. Het basisspel in deze gokkast is vrij simpel en geeft vaak kleine prijsjes, waardoor het leuk blijft om lekker door te spelen.

Je kunt je eigen inzet variëren van 20 cent tot 100 euro en dat betekent dat het een leuk spel is voor zowel de grove spelers als de minder bedeelden. De symbolen in het spel bestaan vooral uit enge pompoenen, doodskoppen, zwarte katten en natuurlijk de goedgezinde heksen. Het muziekje is net zo eng als de graphics waardoor het heel makkelijk is om goed in de sfeer van het spel te komen. In dit spel heb je een mogelijkheid om gratis te spelen zodat je eerst even een paar keer goed kunt oefenen voordat je met echt geld begint.

Ga voor de pompoenen en bonus met de Halloween Fortune

Het doel van het spel is natuurlijk om zo veel mogelijk geld te verdienen, net zoals bij iedere gokkast. Dit gaat het gemakkelijkst door zoveel mogelijk pompoenen en bonussen te draaien op de vijf rollen die er tot je beschikking staan.

De pompoenen staan voor wilds die helaas niet sticky zijn en dus niet nog een ronde blijven staan. De pompoenen staan dus voor ieder symbool dat je maar kunt gebruiken op de bonus na. De bonussen kunnen alleen op rol 1 en 5 verschijnen en wanneer je die twee combineert kom je uit bij een leuke manier om je free spins en vermenigvuldigers te verdienen.

Je moet namelijk eerst een schaars geklede heks uitzoeken, zodat je weet hoeveel free spins je verdient. Vervolgens moet je voor die heks een brouwseltje uitzoeken en dat bepaalt je vermenigvuldiger. Dus met die twee bonussen in je zak, kun je eens flink voor niks gaan draaien in het veel gevende basisspel. Bij het basisspel is er geen kans om te gokken op je winst dus de winst die je pakt is ook echt de winst die je krijgt.

Halloween Fortune gokkast online

Jackpot bij de Halloween Fortune

Er is nog echter nog een mogelijkheid om geld te verdienen bij Halloween Fortune en dan hebben we het niet over die kleine prijsjes. Wanneer je vijf pompoenen (een op iedere rol dus) weet te draaien, kun je er eens even goed voor gaan zitten want dan maak je namelijk kans op de progressieve jackpot. De jackpot staat garant voor 100.000 keer je inzet.

Hoe meer je inzet, hoe meer kans je hebt om bij deze jackpot terecht te komen. De ervaring vertelt ons echter dat deze bonus niet heel vaak te triggeren valt en wil je dan ook echt groot geld winnen, is dit waarschijnlijk niet de beste gokkast voor je. Alleen via de heksen met de vermenigvuldigers kun je veel geld verdienen, wanneer je bijvoorbeeld 20 gratis spins hebt met een vermenigvuldiger van 10.

Goede sfeer, weinig spanning

Halloween Fortune is een leuk spel om te spelen, vooral door de sfeer die er wordt gecreerd. Rond Halloween is dit al helemaal een leuk spel om te spelen! Echter, het fortuin wat je wordt beloofd door de naam die de kast draagt, is niet makkelijk te winnen. En helaas is de rest van het spel niet spannend genoeg (op de heksen na) om er een hele avond op te kunnen blijven teren. Simpel en mooi spel maar er gebeurt gewoon te weinig om er echt van te kunnen genieten.