Beleef een spannende feestdag met de Halloween-gokkast van EGT

Halloween is de feestdag die helemaal draait om het bovennatuurlijke, en waarbij iedereen zich eng aangekleed begeeft van deur tot deur om snoep te verzamelen. Kan jij met de Halloween-spelkast van EGT ook wat scoren, of word je weggejaagd bij de deur door een enge heks of vampier? Ontdek nu snel wat deze gokmachine voor jou in petto heeft. Met het spannende thema met enge beesten en monsters en de vele wilds, scatters, bonusspellen en jackpotten is de Halloween een groot plezier om te spelen – en kun je bovendien je zak vullen met munten.

Trick or treat!

HalloweenIn de Halloween-gokkast is veel engs te vinden. Op het speelveld van 5 bij 3 komen enge spinnen, blazende katten en vliegende vleermuizen langs – hoewel er ook genoeg snoepgoed is om iedereen blij te maken. Schrik jezelf het lazarus door deze machine wanneer dan ook te bespelen; het liefst natuurlijk in het holst van de nacht.

Geluidseffecten en een mooi uitgewerkt thema met hoge kwaliteit afbeeldingen en kleine animaties maken de sfeer helemaal compleet, en zorgen dat jij een leuke tijd beleeft met deze gokkast terwijl je je winst bij elkaar probeert te harken en de enge monsters van je af probeert te houden.

Hou collecte en tel uit je winst

Meteen als je langs de deuren gaat in je allerengste kostuum, kun je flink in de prijzen vallen. Kom je enkele mysterieuze letters tegen (samen spellen ze een eeuwenoude vloek) dan win je al tot wel 2.000 munten. Met de grote vogelspinnen en overvolle snoepmanden scoor je 3.000 munten, maar vleermuizen en zwarte katten zijn wel goed voor 4.000 munten. De koning en koningin van het Halloweenfeest zijn van de standaard symbolen het meest waardevol: als je die tegenkomt, strijk je 10.000 munten op. Daar is helemaal niks kinderachtigs aan: het de Halloween van EGT beleef je zeker een goed feestje.

Pak de grootste bonusprijzen

De grootste winst die je kunt pakken in één keer, is als je vijf heksenhoeden kunt vinden: daarvoor kun je wel 20.000 munten verdienen. Dit zijn ook de wilds, die je voor andere symbolen kunt vervangen en op die manier de meest interessante combinaties kunt maken die anders onmogelijk geweest waren – zo maak je nog eens winst. Een pompoen is de zogenaamde ‘Extra Wild’: een symbool dat alleen verschijnt op de vijfde rol.

Dit maakt alle letters wilds, waardoor je helemaal veel opties krijgt om winnende lijnen te maken. Met de heksenboeken, waar alle spreuken in te lezen staan, heb je de scatter van het spel te pakken. Deze verschijnen op rol 2, 3 en 4 en als er drie verschijnen, krijg je een gratis Spinbonus: 10 spins waarop je dubbele prijzen haalt.

Halloween gokkast

Een angstaanjagend hoge jackpot

Tot slot telt het spel ook nog de jackpotfunctie: alsof het allemaal nog niet genoeg was, begint er soms aan het einde van een spin plotseling een bonusronde waarin je enorm veel prijzen kunt winnen. Bij dit spel kies je uit omgedraaide kaarten, waaronder grote sommen verborgen zijn. Blijf je goed kiezen, dan wordt de jackpot steeds hoger: het houdt pas op als je drie kaarten van dezelfde kleur omgedraaid hebt.

Na maximaal 9 kaarten te hebben omgedraaid win je de prijs. Als die onder de 14.000 munten blijft, dan kun je ervoor kiezen om voor de verdubbelaar te gaan. Daarbij heb je vijftig procent kans om de gewonnen munten te verdubbelen, maar ook vijftig procent kans om ze te verliezen. Als dat de rillingen niet over je rug laat lope…

Bedenk zelf hoeveel je inzet met Halloween

Ook al schrik je je steeds een hoedje, je houdt bij deze gokkast van EGT wel steeds de controle over hoeveel geld je precies in wil zetten. Kies een kredietwaarde tussen de 0.01 en 1.0 munten en een inzet tussen de 20 en 400 munten per keer: zo speel je precies op jouw manier en ben je er klaar voor om de monsters en beesten die rondlopen met Halloween het hoofd te bieden. Ga dus snel naar deze prachtig ontworpen gokmachine van EGT en win de mooiste prijzen.