hansel and gretel witch hunters videoslotHans en Grietje, maar dan net even een stapje verder. Hansel and Gretel: Witch Hunters is een film over Hans en Grietje die na hun avontuur met de heks in het snoephuisje, op heksenjacht gaan. Isoftbet heeft hier ook een gokkast van gemaakt waarbij je nu met de karakters uit de film kunt gokken. Online gokkasten die geïnspireerd zijn op films en series zijn interessant om te bekijken.

Hoe ziet de gokkast Hansel and Gretel eruit?

Hansel and Gretel zijn Witch Hunters en zo ziet de gokkast er ook uit. Het geheel is een beetje duister met puntige accenten van zwart metaal. Op de gokkast is een pentagram te zien en iets wat lijkt op een zonnekalender. Om de kast heen hangen metalen kettingen waardoor het geheel een beetje een harde uitstraling krijgt. De normale symbolen zijn puntig maar leuk gekleurd. De bijzondere symbolen worden vertolkt door personages uit de film, zoals de heksen, Gretel en een groot monster. De geluiden zijn toepasselijk bij het thema. De muziek is rustig met lage, langgerekte tonen wat de sfeer van gokkast extra benadrukt.

Hoe werkt Hansel and Gretel: Witch Hunters?

Hansel and Gretel is een videoslot met 5 rollen. Op iedere rol staan 3 symbolen. Een van deze symbolen is de wild. De wild is in de vorm van een monster en zorgt voor winnende combinaties door een ander symbool te vervangen. Hij kan tellen voor ieder ander symbool, behalve voor de scatter. Als de wild in het midden van een rol staat, verandert deze in een Extended Wild.

De wild spreidt zich uit over de hele rol, mits die hiermee kan zorgen voor een winnende lijn. Naast de wild, is er ook de scatter, in de vorm van de kruisboog van Hansel. Bij twee scatters, waar dan ook op de rollen, krijg je 200 punten. Bij drie of meer scatters krijg je 15 gratis spins. In deze gratis spin ronde is het mogelijk veel punten bij elkaar te sprokkelen.

Ook in deze rondes geldt de wild als Extended Wild zodra deze in het midden van een rol terecht komt. Vervolgens wordt het een sticky wild en blijft die voor de rest van de free spinrondes staan. Hierdoor maak je in de volgende rondes extra kans op winnende winlijnen. De gokkast Hansel and Gretel heeft 10 winlijnen. Deze videoslot heeft geen jackpot en je kunt niet gokken extra gokken met de winst die je gemaakt hebt in een ronde.Hansel & Gretel Witch Hunters iSoftBet

De inzet

De inzet bij Hansel and Gretel is behoorlijk geavanceerd te bepalen. Je kunt namelijk bepalen op hoeveel winlijnen je wilt inzetten en hoe hoog de waarde van de ingezette coins is. Per winlijn zet je 10 coins in. De minimale inzet met maar 1 winlijn zijn dus 10 coins. Deze coins kunnen in waarde variëren van €0,01 tot €0,50. Dat betekent dat als je op 10 winlijnen inzet, die ieder 10 coins betekenen, met een waarde van €0,50 per coin, de hoogste inzet per draai €50,- is. De laagste inzet is dus €0,10 voor maar 1 winlijn. Wil je geen geld inzetten, dan kun je ook gratis spelen. Hier zit geen limiet aan.

Wat vinden wij van de gokkast Hansel and Gretel: Witch Hunters?

Hansel en Gretel: Witch Hunters zou weer een van die gokkasten kunnen zijn met een beperkte doelgroep, echter is deze ook leuk om te spelen als je de film helemaal niet gezien hebt. Het uiterlijk spreekt ook aan als je van het thema heksen of van wat andere duistere thema’s houdt.

Vooral door de extended wilds kun je behoorlijk wat winst maken. Dat merk je erg goed in de free spin rondes. Hierin kunnen de gewonnen coins behoorlijk oplopen wat de gokkast rendabel maakt. De geluiden en het uiterlijk met animaties leiden niet af, wat ook erg prettig is. Al met al een leuke gokkast om te spelen, ook als je zonder geld wilt spelen.