Happy Jungle Bij deze video slots Happy Jungle van Playson wordt je meegenomen naar een Jungle op een mooi eiland. Tal van dieren die in deze jungle wonen komen voorbij en kunnen leuke winsten opleveren. Deze Happy Jungle video slot wordt gespeeld op 5 rollen. Iedere rol heeft 3 rijen om te vullen met symbolen, waarop bovendien een totaal van 20 winlijnen kan worden gevonden. Het uiterlijk van Happy Jungle heeft alles te maken met het thema. In een raster van bamboestokken kunnen we de rollen vinden en op de achtergrond is het prachtige eiland zichtbaar. Inzetten kunnen op deze video slot makkelijk worden geplaatst, waarbij je tijdens het draaien van de rollen de meest prachtige grafische effecten zal ontdekken. Ook de geluiden die bij de Happy Jungle video slot aanwezig zijn weten de spanning tijdens het spelen er goed in te brengen.

Symboolcombinaties en prijzen

Alle prijzen die je bij het spelen van Happy Jungle kunt winnen zijn terug te vinden in de prijzentabel. Hier vind je een overzicht van alle symbolen die jou een geldbedrag op kunnen leveren. Je kunt dan ook precies zien hoeveel je kunt winnen en welk aantal symbolen daaraan gekoppeld zit. Om een prijs te verdienen moet je altijd meerdere soortgelijke symbolen op de rollen zien te draaien.

Symboolcombinaties van de Happy Jungle video slot lopen altijd van links naar rechts. Prijzen kunnen alleen worden gewonnen als je de combinatie start vanaf de eerste rol. Een combinatie mag in geen enkel geval dus worden onderbroken door één van de andere symbolen die je bij Happy Jungle kunt vinden. Om een prijs te kunnen winnen moet er natuurlijk wel met geld ingezet worden. De minimale inzet die bij het spelen van Happy Jungle vereis is, is een bedrag van 20 cent per draai. Maximaal kan er op deze slotmachine worden gespeeld met inzetten van 40 euro.

Bonusgame

Happy Jungle beschikt over een eigen bonusgame waar prijzen in gewonnen kunnen worden. Om de bonus te kunnen activeren moet je minimaal 3 bonussymbolen draaien. Als je dit voor elkaar gekregen hebt kunt je uiteindelijk maximaal spelen in 4 verschillende levels. In ieder level moet je een keuze maken die je een winst op kan leveren. Vind je bij jouwkeuze een stuk fruit, dan zal je doorgaan naar het volgende level. Vind je niks, dan is de bonusgame voorbij. Niet alleen kun je met de bonus mooie prijzen winnen. Heb je namelijk alle levels doorlopen, dan zullen er 25 free spins geactiveerd worden waar je eveneens heel wat prijzen mee in de wacht kunt slepen.

Draai de leeuw voor nog meer prijzen

De leeuw die je op de rollen van Happy Jungle kunt vinden is het Wild symbool. Met deze Wild kun je heel wat prijzen bij elkaar spelen in een eigen combinatie vanaf 3 symbolen. Anderzijds kan de leeuw ook alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van de bonussymbolen en de Scatters. Als je met een Wild een winst wilt behalen, dan zal je deze samen met reguliere symbolen op een winlijn moeten zien te draaien. Alle combinaties die samen met een Wild afgerond worden zullen verdubbeld worden uitbetaald. Je krijgt met deze Wilds dus niet alleen meer kansen op een winst, maar de prijzen zullen ook nog eens hoger liggen.

Happy Jungle

Scatter winsten zonder winlijn

Waar bij veel video slots de Scatter free spins op zal leveren is dat bij Happy Jungle niet het geval. De Scatter is bij dit spel alleen voor prijzen te draaien vanaf 3 symbolen. Om met de Scatters een prijs te winnen hoef je geen winlijn te volgen. Ook hoeven deze symbolen niet op aaneengesloten rollen te komen staan. Je kunt dus al een prijs ontvangen als je willekeurig 3 of meer Scatters op de rollen gedraaid hebt.

Beoordeling

Grafisch gezien is Happy Jungle een ware topper, waarvan veel andere ontwikkelaars nog wat zouden kunnen leren, al zijn de Endorphina slots nog mooier. Daarnaast zijn er tal van geluiden aanwezig die deze Happy Jungle leuk en spannend weten te maken. Dankzij de verschillende symbolen en extra´s zijn er op de 20 winlijn heel wat combinaties te vormen. Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dan dat deze video slot heel wat kansen te bieden heeft voor iedere speler en voor ieder inzetlimiet.