heart of the jungle bonussenAltijd als we een slot spelen met Jungle in de titel worden we spontaan vrolijk. Even weg van het geweld en alle bloederige monsters die je willen pakken en gewoon even tijd voor wat leuke dieren en dergelijke. Daarom raden we Heart Of The Jungle ook aan voor iedereen die even een ontspannen potje wil spelen en alle randzaken links wil laten liggen. Toch kan het alsnog flink los gaan bij dit vrolijk ogende spel. Wanneer je bijvoorbeeld een aap zijn ding laat doen kan het spel alsnog goed ontsporen. En ook de knappe man en vrouw kunnen het ineens op hun heupen krijgen. De inzet varieert naar eigen smaak.

Je kunt al inzetten vanaf 1 cent maar dan speel je ook op 1 winlijn. Het maximaal aantal winlijnen is 25 en dit is ook het aantal waarop je het meeste kans op veel prijzen hebt. De minimum inzet is dan uiteraard 25 keer een cent oftewel 25 eurocent.

Bij dit spel zitten, net als bij de meeste spellen, ook de opties om een autoplay aan te zetten en een max bet knop. Het basisspel is vrij simpel, waardoor dit ook een toegankelijk spel is voor nieuwkomers. Er zit helaas geen gambleknop op dus de winst die je pakt, is ook echt de winst die je bijschrijft op je bankroll. Aan de andere kant kun je de winst dus ook niet meer verliezen. Elk nadeel heeft z’n voordeel zullen we maar zeggen.

Een tip: Gooi alles op de Ultra Spin bij Heart of the Jungle

Eigenlijk gaat dit spel pas echt los wanneer je de free spins verworven hebt. Je krijgt dan namelijk veel meer kansen op goede combinaties. Het zit namelijk zo. Elke keer wanneer je weer de free spins triggert, krijg je een ander soort beloning. De ene keer krijg je veel free spins en de andere keer krijg je bijvoorbeeld een Ultra Spin. Dingen als de Ultra Spin moet je echt hebben om op dit spel heel veel geld te kunnen winnen. Hoe vaker je de free spins triggert, hoe veel meer betere prijzen er voor je in het verschiet liggen.

Dit is dus ook echt een spel voor de langere termijn. Probeer hier eens een paar uur op te spelen en je weet zeker dat het zich op den duur gaat uitbetalen. Zet dus niet al te hoog in, dan kan het zo maar eens gebeuren dat je geld alsnog snel op is en dan heb je niets aan de ontwikkelingen die je worden geboden bij het langer doorspelen van Heart Of The Jungle.

heart of the jungle playtech

Als je de tijd hebt, speel dit spel

Dit spel is een echte aanrader voor mensen die een hele avond hebben uitgetrokken om er eens lekker voor te gaan zitten. Zorg dat je niet al te hoog inzet en je kunt op den duur echt de avond van je leven hebben met Heart Of The Jungle.

Door het cumulatieve deel in het triggeren van de free spins, blijft het spel voortdurend spannend en wil je blijven spelen ondanks het feit dat er eigenlijk niet eens zo heel veel gebeurt tijdens het basisspel en de free spins. Je moet dan ook echt gewoon heel veel geluk hebben dat je een Ultra Spin te pakken krijgt of gewoon heel veel free spins. Het is jammer dat dit spel niet iets meer aan de graphics gedaan heeft want dan was dit toch een toppertje in de dop geweest voor Playtech, die over het algemeen toch wel heel sterke spellen afleveren.