Heavy Metal Warriors Slot IsoftBet Online gokkasten kunnen geïnspireerd worden op films of series, maar natuurlijk ook op tijdschriften. Isoftbet laat zien dat dit mogelijk is door een gokkast te maken van Heavy Metal, een magazine met fantasy illustraties. De gokkast is vooral gericht op de vrouwelijke warriors die waarschijnlijk een rol spelen in dit tijdschrift.

Hoe ziet de Heavy Metal: Warriors gokkast eruit?

Wat meteen opvalt aan de gokkast is het fantasierijke uiterlijk. De achtergrond lijkt op een landschap op een andere planeet, met zandkleurige rotsen en een rode lucht waar planeten in te zien zijn. Helemaal achteraan komt waarschijnlijk de zon op tussen de rotsen door. De gokkast zelf is gemaakt van houtelementen en de rollen zitten vast een houten draaischijven. De knoppen zijn ook van hout, maar zien er netjes afgewerkt uit. De startknop is een futuristisch metalen ding met een rode bol in het midden.

Ook de normale symbolen zien er ietwat futuristisch uit, met goudkleurige details erop en soms een glimmende edelsteen of een speelkaart symbool erbij. Ze zijn stevig maar hebben tevens iets vrouwelijks. Naast deze symbolen zijn er vrouwelijke warriors te zien die er enerzijds gevaarlijk uitzien en anderzijds ook erg verleidelijk. Zoals je kunt verwachten bij een gokkast die geïnspireerd op een Heavy Metal blad is de muziek behoorlijk stevig. Het is echter niet zo dat je groot Heavy Metal fan moet zijn om de muziek bij de gokkast te kunnen waarderen. De muziek is behoorlijk neutraal gehouden waardoor eigenlijk iedereen de gokkast muziek wel kan waarderen.

Hoe werkt de Heavy Metal: Warriors gokkast?

The videoslot Heavy Metal: Warriors heeft 5 rollen en 243 manieren om prijzen te winnen. Naast de reeds genoemde symbolen is er ook nog een wild in de vorm van een schild en een bonussymboolin de vorm van het Heavy Metal logo. Het wild symbool komt in de normale modus, enkel op rol 2, 3 en 4 tevoorschijn en kan een symbool vervangen om daarmee een winnende combinatie te maken.

Dat geldt enkel niet voor het bonussymbool. Als de wild zichtbaar is, zal deze zich uitbreiden over de gehele rol. Hiermee krijg je een gratis re-spin, waarbij de ‘extended wild’ blijft staan. In totaal kun je 3 wilds op de rollen krijgen, waardoor je een totaal van 3 gratis re-spins kunt winnen. Meer gratis spins kun je winnen door 3 of meer bonussymbolen op de rollen te krijgen.

Je activeert hiermee de Pick Me Bonus. Hierbij kun je op één van de Heavy Metal logo’s klikken waarmee je een aantal gratis spins kunt winnen. Dit kan oplopen tot 30 gratis rondes. Tijdens deze rondes kan de wild enkel op de meest rechtse rol tevoorschijn komen. Zodra deze een winnende combinatie kan maken, worden de symbolen op de twee aangrenzende rollen ook een wild. Hierbij word je geholpen door een van de vrouwelijke warriors. Net als wel meerdere gokkasten heeft Heavy Metal: Warriors geen jackpot. Je kunt ook niet gokken met de prijs die je in een ronde gemaakt hebt.

Heavy metal warriors videoslot

De inzet voor Heavy Metal: Warriors

De gokkast eerst even gratis uitproberen kan goed in dit geval. Er zit geen limiet aan en als je gratis geld op is, start je de gokkast gewoon op nieuw. Leuk om eens te kijken hoe het gaat als je veel geld inzet. Wil je wel graag met geld spelen, dan kun je de muntwaarde en het aantal munten die je wilt inzetten bepalen.

Bij de muntwaarde kun je kiezen uit 1, 2, 5, 10, 25 of 50 cent per munt. Het aantal in te zetten munten gaat per 40, waarbij je kunt kiezen uit Bet 1 tot en met 5. Bij Bet 1 zet je dus 40 munten in en bij Bet 5 zijn dat er 200. De minimale inzet per ronde is €0,40 en de maximale inzet is €100. Hoe hoger de inzet, hoe groter de prijs als je een winnende combinatie hebt.

Wat vinden wij van deze gokkast?

Het uiterlijk moet je echt aanspreken, maar het is wel goed gemaakt. We kunnen ons voorstellen dat dit meer een kast is voor mannen dan voor vrouwen, maar natuurlijk heeft het tijdschrift Heavy Metal ook vrouwelijke fans. Het thema is wel mooi en goed doorgevoerd en de muziek past er erg goed bij. Het spel zelf is ook zeker niet saai te noemen. Met de juiste inzet is het bij deze kast goed mogelijk je inzet terug te verdienen en zelfs mooie winst te maken. Als je iets te overmoedig wordt, kan deze winst echter ook zo het raam uit waaien. Dat maakt deze kast erg leuk en interessant.