De Hook’s Heroes videoslot wordt je aangeboden door softwaremaker NetEnt en heeft een duidelijk piraten thema met eigenzinnige en cartoon achtige graphics. Om echt geld spelen kan al vanaf 20 cent per draai tot maximaal €200. Wil je liever gratis spelen? Dat kan natuurlijk ook!

Je kunt deze online gokkast spelen op je gewone computer, mobieltje en tablet. Hook’s Heroes heeft veel bonus features met de Feature Spins modus en Free Spins mode. Er zijn 3 bonussen die willekeurig vallen onder het spelen. De mooiste is de Mermaid Feature waar je zomaar een 4x multiplier kunt krijgen.

Hook’s Heroes spelen

Heroes Hook’s van Net Entertainment speel je op 5 rollen en 20 winlijnen met een grappig piraten thema met kleurrijke cartoons en een soundtrack in Caribische stijl. Hook’s Heroes heeft unieke kenmerken, zoals de Feature Spins modus en Free Spins modus.

hook's heroes

Hiermee kun je tijdens de Free Spins mode kiezen welke interessante functie je wilt activeren. Met verschillende achtergronden is dit zeer afwisselend en prettig om te spelen. Er zijn 3 types bonussen die willekeurig worden geactiveerd tijdens de Free Spins of een enkele Feature Spin. Je kunt dan de Fairy Feature, Mermaid Feature en Pirate Feature krijgen.

Met de Feature Fairy profiteer je elke spin tussen de 2 en 5 overlay wild symbolen willekeurig op de rollen. En met de Mermaid Feature worden alle winsten vermenigvuldigd van x2 tot zelfs x4! Met de Pirate Feature krijg je prijzen op basis van zichtbare symbolen op de rollen. Als je 4 dezelfde symbolen willekeurig krijgt op de rollen krijgt betaald dat hetzelfde als 4 symbool op een actieve winlijn.

Scatter voor mooie geldprijzen

Het Scatter symbool (de jongen met het krokodillen pak) kan je veel geld bezorgen door er mimimaal 2 van te draaien. Dit geeft je willekeurig één van de 3 gratis Feature Spins. Met 3 Scatters activeer je de Free Spins, en kan je kiezen welke van de 3 functies je wilt spelen. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar Hook’s Heroes is eigenlijk een heel eenvoudig spel en gemakkelijk te begrijpen als het eenmaal op gang komt.

Hook’s Heroes is leuk en grappig met eigenzinnig bonusmateriaal, maar ziet er wel een beetje kinderachtig uit. Het is daarom zeker niet de beste NetEnt gokkast, maar wel een welkome aanvulling op de portefeuille. Voel je eens een echte cartoon piraat en speel Hook’s Heroes en win tot 194800 munten per draai.