De Hot Shot van het Amerikaanse Bally is één van de populairste fruitmachines die je kunt vinden in de online goktenten. Deze traditionele fruitmachine met extra spelfuncties is mooi om te zien en geeft je het gevoel dat je achter een echte gokkast staat. Als je van de traditionele fruitmachines houd moet je deze Hot Shot gokkast zeker spelen. De extra’s in de gokkast maken het alleen maar leuker.

Hot Shot: Fruitautomaat met schietfunctie

Wanneer je deze gokkast gaat spelen begin je bij het basisspel dat bestaat uit drie rollen en drie rijen. Op de rollen zie je de standaard symbolen van een fruitmachine zoals de klokken, citroenen en andere vruchten. In het basisspel van deze gokkast heb je enkel een winnende combinatie wanneer dezelfde symbolen naast elkaar op drie rollen staan.

Er is dus maar één winlijn. Wat leuk is aan deze gokkast is dat er een autohold functie is ingebouwd. Daarmee kun je combinaties die winstgevend kunnen worden, vastzetten. Voor iedere rol is er een aparte rode hold knop.

hot shot bally reels

Kroon

Zoals gezegd moet je in deze gokkast drie dezelfde symbolen op een rij zien te krijgen om punten te scoren. Dit geldt echter niet voor het symbool met de gouden kroon. Wanneer dit symbool drie keer op een willekeurige plek op de rollen verschijnt, krijg je extra punten. Bij drie kronen zijn dit minimaal vier en maximaal tweehonderd punten en bij twee kronen krijg je minimaal twee tot maximaal honderd punten. Deze punten kun je toevoegen aan de puntenmeter in het midden boven aan je scherm of je kunt ze met de collect knop verplaatsen naar de bankmeters die rechts onderin de gokkast zitten.

Overschakelen naar het topspel

Als je vier punten in één van de acht bankmeter hebt, kun je overschakelen naar het top spel. Dit zijn de drie rollen die je linksboven in de gokkast ziet. Dit topspel heeft vijf winlijnen dus je hebt geen rij van dezelfde symbolen nodig om een winnende lijn te krijgen.

De punten die je wint in het topspel kun je terug zien op de bankmeters. In het basisspel kun je ook zelf omschakelen naar het topspel en de punten die je hebt verdiend omzetten naar de bank. Het Hot Shot topspel kost je per draaibeurt één punt. Je kunt natuurlijk voor iedere ronde zelf de hoogte van je inzet instellen.

Schieten

Het leukste aan deze gokkast is wel het schietspel dat geactiveerd wordt wanneer je drie Hot Shot logo’s op willekeurige plekken op de rollen in het topspel ziet verschijnen. Afhankelijk van de hoogte van je inzet mag je tot drie keer schieten op extra prijzen. Dit schieten doe je met de startknop op de gokkast.
Hot-Shot-online-slots-bally

Hot Shot video slot

In de nieuwste versie van de Hot Shot gokkast heeft Bally deze fruitmachine gecombineerd met een video slot. In deze online gokkast vind je nog meer spelopties en zitten veel bonusspellen die je inzet behoorlijk kunnen vermenigvuldigen. In deze slot zie je bewegende animaties en zul je onder de indruk zijn van de geweldige vormgeving. In plaats van drie rollen heeft deze gokkast vijf rollen en maar liefst 20 winlijnen. De bonussen in deze gokkast bestaan uit vier jackpots die je een grote winst kunnen opleveren.

Populair

De Hot Shot gokkast is niet voor niets zo populair. Deze fruitmachine heeft alles wat je van een gokkast mag verwachten en door het schietspel nog wel meer dan dat. Door de standaard instellingen wijst het spel bijna zelf. Het is leuk om je punten te zien toenemen op de verschillende meters en nog leuker dat je hier invloed op hebt, omdat je de punten zelf kunt verplaatsen van de ene meter naar de andere. De video slot is, naast mooi om te zien, interessant vanwege de jackpots die je enorme winsten kunnen opleveren. Deze gokkast kun je haast niet overslaan bij je bezoek aan een online casino.