Spellen van Amatic staan goed bekend om de vele fruitsymbolen die als herkenbaar element aanwezig zijn. Ook deze Hot Twenty video slot van Amatic is zeer zeker de moeite waard als je een winst bij elkaar wilt proberen te spelen. Om jou te helpen richting die winst te gaan is er bij het spelen van Hot Twenty natuurlijk een Wild symbool toegevoegd.

Met deze Wild kunnen alle symbolen vervangen worden en kun je zelf ook winsten behalen. Winnende combinaties met de Wild symbolen zelf kunnen al gevormd worden vanaf 3 symbolen op een winlijn. Daarnaast kun je natuurlijk ook andere combinaties afronden, waarbij iedere symbool vervangen kan worden met uitzondering van de Scatter. Krijg jij het voor elkaar om alle rollen met Wilds te vullen, dan wordt er een maximale prijs van maar liefst 200.000 munten gewonnen.

Reguliere symbolen van Hot Twenty

Zoals je wellicht wel zal begrijpen is de Wild niet het enige symbool dat bij het spelen van de Hot Twenty gokkast gedraaid kan worden. Ook de reguliere symbolen kunnen heel wat winsten opleveren aan je tegoed. Als je Hot Twenty gaat spelen zal je inzetten moeten plaatsen op een totaal van 5 rollen.

Per rol worden er 3 symbolen gedraaid, waardoor je per draai 15 nieuwe symbolen zal laten verschijnen. Winnende combinaties kunnen gedraaid worden op een totaal van 20 winlijnen. Prijzen worden daarbij alleen gewonnen als je de combinaties draait van links naar rechts op één van de actieve winlijnen. Het begin van een combinatie is altijd op de eerste rol van het spel.

Makkelijker prijzen winnen dankzij de Scatter sterren

De Sterren die je bij Hot Twenty kunt draaien zijn het Scatter symbool. Met minimaal 3 Scatters kunnen er prijzen gewonnen worden tot een maximum van 100.000 munten. Om de maximale prijs met de Scatters te winnen moet je op iedere rol een Scatter symbool draaien. Winsten met de Scatter kunnen willekeurig gevormd worden. Dit betekend niet alleen dat ze geen winlijn hoeven te volgen, maar ook dat de Scatters niet op aaneengesloten rollen moeten komen te staan. Je kunt de Scatters dus willekeurig op posities van de rollen laten verschijnen om een winst binnen te halen.

Hot Twenty

Spelen met echt geld

Je kunt uiteraard deze Hot Twenty voor geld spelen door een eigen speeltegoed bij het online casino te creëren. Als je een speeltegoed hebt kun je direct bij het openen van dit spel voor geld spelen. Anderzijds is het ook mogelijk om op deze video slot gratis geld te gebruiken en kun je zo het geld zonder enig risico eerst eens een keer uitproberen. Inzetten kunnen geplaatst worden met een minimum van 10 cent als je voor geld in gaat zetten. Kies je voor hogere inzetten, dan kun je bij het spelen van Hot Twenty maximaal inzetten met een bedrag van 10 euro per draai.

Overzicht van prijscombinaties

In de prijzentabel die bij Hot Twenty aanwezig is kun je zien welke symbolen er gedraaid kunnen worden om mee te winnen. Voor alle prijscombinaties staat er per soort aangegeven welke aantallen een winst op kunnen leveren. De bijbehorende prijs staan daar uiteraard achter weergegeven. Bij het spelen van een video slot als Hot Twenty kun je dus altijd vooraf zien welke prijzen er tijdens het draaien met de 5 rollen gewonnen kunnen worden.

Beoordeling Hot Twenty

Deze slotmachine is naar onze mening zeer zeker de moeite waard dankzij de winsten die hier behaald kunnen worden. Amatic heeft deze gokkast goed in elkaar gezet, waarbij grafische effecten en geluiden natuurlijk tip top in orde zijn. Wil jij op deze video slot spelen, dan kan er gewonnen worden met allerlei verschillende symbolen. Uiteraard zal je jezelf aan de regels moeten houden die bij het spel geld, maar dat zal geen enkel probleem zijn. Hot Twenty is namelijk makkelijk te spelen met iedere draai die je doet.