Hunt for Gold slotHunt for Gold is een videoslot die geproduceerd is door Play’n Go. Het spel is gebaseerd op het zoeken naar schatkisten zoals Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean dat zou kunnen doen, maar je vindt hier ook de bekende fruitsymbolen terug zoals je die op de oude, vertrouwde gokkasten ziet.

Het design is op zich vrij eenvoudig, maar heeft ook wel iets stijlvols met veel glimmende delen. In de vormgeving is vooral de schatkaart een belangrijk onderdeel en het kan niet missen dat de scatters de vorm hebben van een schatkist. Je bent dus letterlijk schatten aan het zoeken. Zodra je begint te spelen speelt er op de achtergrond een passend muziekje die je een beetje het gevoel geeft op reis te zijn om een schat te zoeken. Het uitkeringspercentage van deze gokkast is 97%.

Het bonusspel met echte schatkisten bij Hunt for Gold

De videoslot Hunt for Gold heeft 5 rollen en ook 5 winlijnen. Deze winlijnen kunnen ieder afzonderlijk worden geactiveerd of gedeactiveerd. Per lijn kun je maximaal 5 muntjes inzetten. De muntwaarde kun je zelf bepalen. Deze kan gaan van 1 cent per muntje, tot 2 euro. De minimale inzet per spin is €0,01. De maximale inzet is €50,00. Als je 5 schatkisten, waar dan ook op je lijnen vindt, wordt er een bonusspel geactiveerd.

Naar gelang het aantal dynamietstaven die je hebt, mag je schatkisten openen waar verschillende beloningen in zitten. Let echter op, want enkel de beloning uit de laatst geopende schatkist telt mee. Je kunt het bonusspel daarom op ieder moment afsluiten, tenzij je nog minimaal 1 dynamietstaaf hebt en je net de kist met de laagste beloning geopend hebt. Als je de kist met de hoogste beloning opent, wordt het bonusspel automatisch afgesloten.

De jackpot bij Hunt for Gold

Bij Hunt for Gold zijn er naast het extra bonusspel ook nog andere manieren om veel geld te verdienen. Zo is er de mogelijkheid je winst te verdubbelen of verdriedubbelen. Nadat je iets gewonnen hebt kun je klikken op een van de knoppen met een van deze woorden erop. Vervolgens krijg je de keuze uit een aantal kaarten. Als je de juiste kiest, wordt je winst verdubbelt of verdriedubbelt.

Daarnaast is er ook nog een progressieve jackpot te winnen. Deze kun je winnen door het jackpotbonusspel. Deze krijg je als er drie of meer jackpotsymbolen op de rollen te zien zijn. Bij 3 jackpotsymbolen mag je een keer draaien op het bronzen jackpot rad, bij 4 symbolen op het zilveren rad en bij 5 symbolen op het gouden jackpot rad. Hoe hoger je inzet, hoe meer kans je maakt om de jackpot te winnen. Je kunt de videoslot gratis uitproberen, maar helaas valt er op deze manier niets te winnen.

Hunt for Gold videoslot

Een goede gokkast die de nodige spanning oplevert

Wij vinden dan Hunt for Gold leuk is als je van een goede gokkast houdt. Het design leidt niet af van het doel van het spel en ook de geluiden en het muziekje zijn vrij eenvoudig gehouden. Mede hierdoor is de videoslot niet moeilijk om te bedienen en wijst het zich allemaal vanzelf waar je de inzet kunt instellen.

Als je van pure actie houdt is Hunt for Gold misschien niets voor je, maar voor degenen die graag een gokje wagen achter een gokautomaat is dit spel ideaal. Doordat je zelf de waarde van de muntjes en de winlijnen kunt bepalen, is het mogelijk het spel in eigen hand te houden. Het uitkeringspercentage van deze kast is behoorlijk hoog wat spelen leuk maakt, maar het winnen van de echt grote prijzen wordt je niet zo makkelijk gemaakt. Het gokspel blijft dus spannend en je eigen grenzen kun je hier flink op de proef stellen.