Ice Run online videoslotDit is een van die online gokkasten die eenvoudig maar toch heel leuk zijn. Ice Run combineert de eenvoud van de standaard gokkast met een paar leuke features maar vooral heel veel lol binnen het basisspel. De inzet kun je zelf kiezen en daar zit nogal een flink verschil tussen.

Je kunt namelijk al inzetten vanaf 1 eurocent maar je kunt het bijna zo gek maken als je zelf wilt. De maximum inzet is namelijk 1250 euro. Het maximaal aantal winlijnen is 25, we raden je aan om altijd met 25 winlijnen te spelen om wat te winnen. Het hele spel is in het thema van de ijswereld, zoals de naam misschien al wel een beetje verraadt. Bij Ice Run draait het namelijk om een ijsberg beklimmer die op zoek is naar de mooiste bergen. Jij bent natuurlijk op zoek naar bergen met goud, en jullie gezamenlijke passie valt in dit spel mooi te combineren.

De vriendelijke ijsklimmer op de Ice Run gokkast

In het basisspel is het makkelijkst geld te verdienen door de eskimo dames met elkaar te combineren. Die leveren je het meeste geld op zonder dat er te veel gekke dingen op je scherm gebeuren. Wanneer je echter echt veel geld wil gaan verdienen, moet je het geluk van de ijsklimmer aan je zijde hebben.

Wanneer hij op de middelste van de vijf rollen verschijnt, verspreidt hij zich over de hele rol en wordt die hele rol als het ware ‘wild’. De wilds zijn een vervanger voor alle symbolen behalve de scatter en je kunt je voorstellen dat wanneer er een hele rol met wilds is, je heel makkelijk kunt combineren. Het kan echter nog allemaal een tandje wilder.

Wanneer je namelijk een ijsklimmer op rol 2, 3 en 4 hebt, zal de vriendelijke vriend zich verspreiden over alle drie deze rollen waardoor de middelste negen vakken allemaal zijn bezet door een wild. Je hebt dan ook gegarandeerd prijs. Die prijs is echter afhankelijk van wat je nog op rol 1 en 5 draait. Je kunt dan dus ook het beste hopen op de eskimo meisjes. Om het allemaal nog wat aantrekkelijker te maken hebben de makers van Playtech er voor gezorgd dat je bij de wilds in het midden nog twee gratis beurten krijgt om er wat aan te verdienen en bij de negen wilds in het midden krijg je nog eens een free spin om te kijken wat je er uit kunt halen.

Free spins en de Ice Run Bonus

Lekker simpel dus, dat basisspel, en toch gebeurt er al het een en het ander. Er is echter nog een manier om wat free spins te verdienen en die is bij de meeste online gokkastspelers wel bekend. Wanneer je drie scatters weet te verzamelen krijg je tien gratis spins met een vermenigvuldiger van 3.

Binnen deze drie spins kun je oneindig vaak extra free spins verdienen met nog meer scatters. Je vermenigvuldiger schiet dan ook omhoog. Het leukste van dit spel is echter nog de Ice Run Bonus. Wanneer je een slee draait op rol 1 en 5 krijg je een soort minigame waarbij je sneeuwmannen en iglos moet raken om cash en vermenigvuldigers te verdienen.

Ice Run playtech

Ice Run is een echte aanrader

Ice Run is in de beginselen een simpel spel, maar wel een spel waar een hele hoop gebeurt zonder dat het echt lastig wordt. Het leukste aan dit spel is zonder meer de minigame van de Ice Run Bonus en wonder boven wonder lukt het ook nog eens redelijk vaak om die te triggeren. De ijsklimmer in het basisspel is ook een manier om veel geld te verdienen en wij kunnen dit spel toch wel echt een van onze aanraders noemen, met name voor beginners of mensen die lekker op hun gemak een spel willen spelen.