Illusions 2Volgens Isoftbet kun je dik winnen met deze gokkast als je de geheimen achter de goocheltrucs ontdekt. Een goocheltruc ontmaskeren is leuk, veel winnen is nog leuker. Isoftbet heeft inmiddels zoveel online gokkasten gemaakt dat ze het vast niet zo makkelijk gaan maken. Gokkasten zijn er voor de spanning en als dat erin zit, zal die vast goed zijn.

Hoe ziet Illusions 2 eruit?

Met de gokkast Illusions 2 sta je op het podium. De gordijnen zijn open geschoven en het is jouw tijd om te schitteren met je goochel act. De gordijnen zijn werkelijk te zien achter de kast en de knoppen zitten tegen het podium aan. De omlijsting lijkt gemaakt van goudkleurig hout, wat samen met het rode een luxe sfeer geeft. Je krijgt een beetje het Broadway gevoel van Illusions 2.

De normale symbolen zijn eenvoudig, maar daardoor passen ze goed bij de rest en namen ze niet onnodig de aandacht weg bij het spel. De andere symbolen die meer waard zijn, horen natuurlijk bij het thema. De goochelaar zelf, zijn lieftallige assistente, een bosje bloemen, een glazen bol, twee handen met een toverstokje en natuurlijk mag het konijn uit de hoed niet ontbreken. Zodra je een winnende combinatie hebt, hoor je een kort deuntje. Het deuntje heeft wel iets weg van een ouderwets circusmuziekje, maar met een iets sinistere ondertoon.

Hoe werkt de gokkast Illusions 2?

Illusions 2 is een videoslot met 5 rollen en 30 winlijnen. Deze gokkast heeft geen jackpot, maar wel een wild, een scatter en een bonussymbool. De wild, de twee handen met het toverstokje, kan een symbool vervangen om hiermee een winnende combinatie te kunnen maken.

Dit kan voor ieder symbool, op de scatter en het bonussymbool na. Daarbij zijn er ook wilds die de prijs die ze helpen ontstaan, met een bepaald getal kunnen verdubbelen. Dit kan 2 keer, 3 keer of 5 keer het gewonnen bedrag zijn. De scatter, in de vorm van het Illusions 2 logo, geeft sowieso prijs zodra er 3 op de rollen verschijnen. Waar ze staan maakt niet uit. Als laatste is er het bonussymbool, in de vorm van de goochelaar zelf.

Met drie of meer bonus symbolen wordt de bonusronde geopend, waarin je zelf kunt kiezen hoeveel gratis spins je krijgt. Afhankelijk van het aantal dat je kiest, krijg je een verdubbelaar. Hoe minder gratis spins, hoe hoger de verdubbelaar is. Het leuke is dat je keuze gepaard gaat met een goocheltruc. Zodra je tijdens de gratis spins het Trick symbool krijgt, rolt deze zich geheel uit over de rol en wordt de goocheltruc gedaan behorende bij jouw keuze. Deze gehele rol blijft vervolgens de rest van het gratis gokkasten spelen staan en functioneert als extra wild. Met de prijzen die je in een ronde wint, kun je niet extra verder gokken.

Illusions 2 gokkast

Hoeveel kan in inzetten?

Als je Illusions 2 met geld wilt spelen, kun je de inzet op een aantal manieren bepalen. Als eerste is er de muntwaarde. Deze kan 1 of 2 cent zijn. Daarnaast kun je 1 tot 10 munten inzetten per actieve winlijn. Je kunt met alle 30 winlijnen spelen, maar ook kiezen met slechts 1, 5, 10, 15, 20 of 25 winlijnen te gokken.

Door de vrij lage muntwaarde is de maximale inzet maar €6,-. De minimale inzet per draai is €0,01. Ondanks de lage maximale inzet kan het zijn dat je toch liever gratis speelt, of eerst de kast wilt uitproberen. Het gratis spel is onbeperkt mogelijk zodat je je lekker kunt uitleven.

Wat vinden wij van Illusions 2?

Illusions 2 ziet er erg leuk uit, met een zeer goed uitgewerkt thema. Dat je tijdens de bonusronde de goocheltruc kunt zien is natuurlijk een grappige bijkomstigheid. Voor het gokken zelf valt de kast misschien een beetje tegen. Het lijkt erop dat die wat naar de negatieve kant neigt, waardoor het makkelijker is je geld te verliezen dan je inzet weer terug te verdienen. Het blijft natuurlijk altijd een gok en misschien kan er met de juiste inzet heel wat behaald worden, maar wij vinden een gokkast toch leuker als de mogelijkheid wat groter is je inzet ook weer terug te verdienen.