Met de Imperial Wars Slot waan je je Napoleon

Imperial warsAls je altijd al had willen weten hoe leuk het zou zijn om als Napoleon legers te commanderen en de wereld te veroveren, dan heb je geluk. Met de nieuwe gokkast van EGT kun je nu als Napoleon een imperiale oorlog voeren en een hoop lol beleven. Natuurlijk kun je met deze online gokkast ook veel winst halen.

Net zoals Napoleon heel Europa aan zijn voeten legde, kan jij nu als een keizer zo rijk worden. Met leuke symbolen, zoals Napoleon zelf, maar ook zijn grote liefde Josephine, de Arc de Triomphe, en ga zo maar door, staat deze hele gokkast in het teken van de Napoleontische oorlogen. Je kunt het online spelen op je mobiel, of natuurlijk gewoon op je computer. Voor ieder budget is er een mogelijkheid om te genieten van dit spannende nieuwe spel.

Het strijdveld van de Imperials Wars

Met een rij slots van 5 bij 3 en twintig winlijnen is het speelveld strategisch gezien in je voordeel. Iedere keer dat je winst pakt, krijg je vuurwerk te zien. De vele bonusspellen van de Imperial Wars maken het een razend spannende belevenis. Speel met wilds (de Arc de Triomphe), met scatters (kanonnen), en laat je verleiden om de Gamble-optie te spelen, waarmee je je winst verdubbelt of verliest. Er is zelfs een Jackpot Card-spel, waarmee je enorme winst kan pakken op het slagveld en keizer van Europa kunt worden.

Verzamel een enorme buit

Het winnen van een grote oorlog is natuurlijk behoorlijk winstgevend. In de tijd van Napoleon kwamen soldaten rijk terug naar huis. Nu kan jij ook je winst pakken en deze gokkast plunderen. Prijzen van meer dan 4.000 munten zijn gemakkelijk te verdienen door soldaten te verzamelen, terwijl er meer dan 10.000 munten worden uitgekeerd als je de prachtige Josephine aan je zijde kan krijgen. 20.000 munten krijg je als je Napoleon zelf in het vizier krijgt. Maar de ultieme beloning is een triomftocht langs de Arc de Triomphe: daar strijk je 40.000 munten mee op. Drie of meer iconen op een rol betekent al dat je winst maakt.

Imperial wars gokkast

Volg Napoleons tactiek met speciale bonusspellen

De Arc de Triomphe fungeert in het spel steeds als wild, die je andere symbolen laat vervangen en je winst kan vergroten. Ook de scatters – de kanonnen, die verschijnen op rol één, twee en drie – brengen je geluk, en laten je drie keer gratis spinnen. Drie kanonnen zijn zelfs goed voor vijf gratis rondes. Tijdens deze gratis spins krijg je een Locked Wild die je helpt om nog grotere prijzen te scoren. Treed in de voetsporen van het grootste militaire genie dat Europa ooit gekend heeft, en gebruik je inzicht in oorlogsvoering om de Imperial Wars een enorm winstgevende onderneming te maken.

Maak kans op Napoleontische jackpots

In het spel zijn vier soorten jackpots te winnen, die gerepresenteerd worden door de vier kleuren van de speelkaarten: harten, ruiten, klaver en schoppen. In het Jackpot Card bonusspel speel je je omhoog van level 1 tot en met level 4. De jackpot groeit steeds verder, en de bonus stopt alleen als je drie kaarten van dezelfde kleur hebt geselecteerd. Je krijgt dan zelfs de kans om te gokken op een alles-of-niets-spel met de ‘Gamble’-functie. Verdubbel je winst en verover Europa, of verlies op een dramatische manier en raak alles kwijt op het drassige veld van Waterloo.

De kosten van oorlog

In Imperial Wars betaal je niet veel om oorlog te voeren. Iedereen staat immers aan jouw kant, en het moraal is hoog. Je kiest daarom de inzet die jij wil. Al vanaf 20 munten kun je meespelen, terwijl je tot wel 400 munten per keer kunt gokken. De kredieten lopen van 0.01 tot 1.0 munt, zodat je veel flexibiliteit hebt en precies de manschappen in kan zetten die jij nodig hebt om de oorlog te winnen. Geniet van een spannende oorlog en vertrouw op je superieure instinct en je geharde troepen om de Engelsen in de pan te hakken en jezelf tot keizer van Europa te kronen.