irish gold online gokkastDe Ieren houden wel van een feestje en dat is in Irish Gold goed te merken met dit spel vol gelukssymbolen. Het feestje zit hem in de grote win kansen die je kunt krijgen door de wild en scatter symbolen in dit leuke spel van Play ‘n Go. Het geluk zit hem natuurlijk is het draaien van de juiste symbolen, maar met de 95% win kans als je voluit speelt moet dit goed komen.

Ierse invloeden bij Irish Gold

Het design van het spel is helemaal gericht op Ieren, het geluk en het vinden van de pot met goud. De achterkant van het spel is een prachtige blauwe lucht met hier en daar wat witte wolkjes. het gelukselement is hier te vinden in de regenboog die door het scherm heengaat. Op de onderkant vind je gras en wat schattige bloemetjes om het beeld compleet te maken. Ook de omlijsting van de 3 rollen zijn helemaal in het thema.

In elke hoek zit een goudkleurig klavertje 4 die met aan elkaar zijn verbonden met gouden draden. Ook de cijfers van de win lijnen zijn helemaal in stijl in het groen met goud. De geluiden die worden gebruikt tijdens het spelen zijn helemaal Iers wat het spelen heel aangenaam maakt. Soms heb je wel eens dat een deuntje begint te irriteren, maar dat is bij Irish Gold helemaal niet aan de orde. Deze vrolijke deuntjes maken je juist helemaal vrolijk.

Irish Gold: geen moeilijk maar wel leuk spel

Het spel op zich is niet heel moeilijk te begrijpen, er zijn 3 rollen en 5 win lijnen waar je mee kunt spelen. Van de symbolen worden er in dit spel niet heel veel verschillende van gebruikt. Je hebt de welbekende bar. Deze is er in verschillende kleuren en met verschillende aantallen. Daarnaast heb je het wild symbool, dat is de pot met goud.

Deze kun je inzetten om tot een winnende combinatie te komen. Heb je een winnende combinatie met 2 potten, dan gaat je winst x25. Heb je er eentje met 1 pot met goud, dan gaat je winst x5. Bij 3 potten met goud, win je helemaal veel, je kunt to 5000 credits in een keer winnen. Bij de scatter symbolen, wat een klavertje 4 is, kun je je winst ook verdubbelen of deze gaat ook x25. Hou deze symbolen dus goed in de gaten als je groots wil winnen in Irish Gold.

Irish Gold online gokkast play n go

Spelen met speelgeld

Met speelgeld spelen is ook geen probleem. Als je liever niet met echt geld speelt kun je eerst ook even wennen aan het spel door met speelgeld te gaan spelen. Leer Irish Gold kennen en als je overtuigd bent dat dit het spel voor jou is, kun je altijd nog beslissen om een account aan te maken, geld te storten en te gaan spelen met echt geld. Als je speelt met echt geld, kun je ook echt geld winnen. Dit verhoogd natuurlijk wel de spanning bij de online gokkasten. Want als je dan echt veel wint, dan win je ook echt geld wat je gewoon kunt uitgeven. Hoe je ook beslist om te gaan spelen, doe het altijd met een goed gevoel. En met alle gelukselementen in Irish Gold kan dit eigenlijk niet verkeerd gaan.

Helemaal leuk

Irish Gold is een leuk spel met leuke elementen die het spel een stuk spannender maken om te spelen. Je kunt met de wild en scatter symbolen ineens een groot bedrag winnen, want het natuurlijk helemaal fantastisch maakt. Dan wil je ook gewoon doorspelen en nog meer winnen. Het fijne aan deze videoslot is dat je je eigen inzet kunt bepalen. Kies je om voluit te gaan of doe je het liever rustiger aan, de keuze is aan jou.