De voorganger van Iron Man 2 was al een daverend succes en ook deze tweede gokkast heeft zijn verwachtingen waar gemaakt. Spelen op deze online videoslot is door Playtech mogelijk gemaakt met verschillende inzetlimieten. Je kunt Iron Man 2 gratis oefenen, maar spelen voor geld is uiteraard ook een optie.

Als je deze slotmachine gaat spelen kun je inzetten op 25 winlijnen. Je kunt daarbij zelf kiezen voor de muntwaardes, die je in kunt stellen van 1 cent tot en met 1 euro. In totaal kunnen er per winlijn 10 munten ingezet worden. Kies jij ervoor om Iron Man 2 voor geld te gaan spelen, dan is de minimale inzet een bedrag van 25 cent. Hogere bedragen kunnen uiteraard ook ingezet worden tot een maximum van 250 euro per draai.

Symboolcombinaties Iron Man 2

Als je wilt weten welke prijzen er met je inzetten bij Iron Man 2 gewonnen kunnen worden is daarvoor een uiterst overzichtelijke prijzentabel beschikbaar gemaakt. Alle symbolen die je bij deze videoslot kunt draaien zijn in deze tabel terug te vinden en ook eventuele extra’s die je kunt gebruiken zijn aangeduid. In de prijzentabel wordt voor iedere soort symbool die gedraaid kan worden aangegeven welke combinaties er gevormd kunnen worden.

Per aantallen van een soort symbool kun je zien welke prijs je wint als je juist die combinatie op een winlijn laat verschijnen. Winnen kan op 5 rollen met een totaal van 15 symbolen. Prijzen zullen daarbij alleen worden uitbetaald als de combinatie van links naar rechts op de rollen is komen te staan.

Jackpot prijzen

Iron Man 2Net als vele spellen van Playtech is ook deze Iron Man 2 gekoppeld aan de
progressieve Marvel Jackpot. Dit betekend dat er willekeurig tijdens het spelen een jackpotspel kan verschijnen, waar je in totaal 4 jackpot bedragen kunt gaan winnen. De Power, Extra Power, Super Power en Ultimate Power jackpot zijn beschikbaar met verschillende bedragen. Hoe belangrijker de jackpot, des te hoger het geld dat je in het jackpotspel op kunt strijken.

Iron Man 2 Wild

Dankzij de Wild symbolen is het bij Iron Man 2 mogelijk om andere symbolen te vervangen en zo makkelijker een prijscombinatie te kunnen vormen. De vervangende functie is niet het enige dat voor dit symbool geldt, want ook eigen combinaties zullen met de Wild voor een prijs gaan zorgen. Als je minimaal 2 Wilds op een winlijn draait wordt er namelijk ook een prijs uitgekeerd. Hou er rekening mee dat je met de Wild symbolen niet alle voorkomende symbolen kunt vervangen bij Iron Man 2. De Scatter symbolen zijn, dankzij hun eigen functie, namelijk voor vervanging uitgesloten.

Logo Scatter en free spins

Als je de rollen van deze slotmachine laat draaien zal je al snel zien dat ook het Iron Man 2 logo als symbool gedraaid kan worden. Dit is de Scatter, die buitenom het volgen van een winlijn prijzen op kan leveren. Als er minimaal 2 Scatter symbolen gedraaid worden krijg je de inzet al minimaal terug uitgekeerd. Niet alleen de prijzenfunctie van het Scatter symbool is interessant, maar ook de free spins die gedraaid kunnen worden zijn erg gunstig.

Met 3 Scatter symbolen worden er namelijk naast een prijs ook 10 free spins gewonnen. Op basis van jouw laatste inzet zullen de rollen gedraaid worden en kunnen heel wat combinaties winst opleveren. Prijzen beginnen met een vermenigvuldiging van 2 keer de gewonnen prijs en lopen per draai iedere keer een stapje op. Je kunt bovendien nog makkelijker winsten halen dankzij de extra Wild symbolen die bij de free spins van Iron Man 2 aanwezig zijn.

Stacked symbolen

Tijdens het spelen van Iron Man 2 zijn er in totaal 6 symbolen aanwezig die als 1 symbool 2 posities beslaan. Als je deze in een combinatie van minimaal 3 symbolen weet te draaien worden winsten uitgekeerd. Winnen met deze Stacked symbolen is uiteraard makkelijker, omdat winlijnen door het beslaan van meerdere posities altijd makkelijker gevolgd kunnen worden.

Beoordeling

Na het spelen van de Iron Man 2 videoslot kunnen wij zeggen dat dit spel zeker een aanrader is. Alle symbolen en de gehele lay-out van het spel zijn gebaseerd op basis van het film thema. Je kunt als speler genieten van allerlei verschillende grafische effecten en ook geluiden weten de spanning er goed in te brengen. Wat ons betreft is Iron Man 2 dan ook een zeer complete slotmachine waar iedere speler zijn of haar inzetten makkelijk op zou kunnen plaatsen.