Een grappig uitziende plant van Venus is op aarde geland, en een hardwerkende boer is de eerste die dit fantastische wezen ziet. Ze worden als snel vrienden, en de boer is bereid om er alles aan te doen wat nodig is om te voorkomen dat het Amerikaanse leger hem in beslag neemt voor onderzoek. Help de boer in zijn zoektocht naar de Amerikaanse troepen, en zowel hij als zijn nieuwe vriend zal je meer dan dankbaar zijn voor je hulp.

Spannend thema bij de It Came from Venus video slot

Het eerste wat opvalt aan de It Came from Venus video slot is het aparte thema met de intrigerende verhaallijn. Maar het is ook gewoon een spannende 3D videoslot die net iets anders is dan wat je gewend bent. Het verhaal speelt zich af bij een verlaten boerderij die van groot belang voor de militairen wordt. Je speelt de It Came from Venus video slot op 5 rollen met 30 winlijnen en een aantal speciale functies en bonus rondes die zijn ontworpen om de speler het gevoel te geven alsof hij daadwerkelijk deel neemt aan deze geheime operatie.

It Came from Venus

Grappig

De boer en de Venus Flytrap zie je constant bewegen op de rollen die zijn gelegen op een boerderij in het midden van een veld. Naast de twee hoofdpersonen, zijn de rollen ook bevolkt door een soldaat, een vogelverschrikker, een legertruck, een hondenhok, de boerderij, gereedschappen en nog veel meer. Zakken voedsel, helikopters en het no trespassing symbool geven je extra uitbetalingen en leiden tot speciale functies. Ook vind je regelmatig willekeurige Wild Multipliers op deze spannende online gokkast.

Opties van de It Came from Venus video slot

Kies je inzet tussen de 0,02€ en 150€ om het spel te beginnen. Soms krijg je Random Wilds op willekeurige plaatsen met multipliers van 2x, 3x, 5x en 10x. De gestapelde instortende Wilds worden geactiveerd wanneer je op een hele rol hetzelfde symbool krijgt. Het No Trespassing symbool is op deze gokkast het Scatter symbool. Als je er drie, vier en vijf van krijgt kan je prijs worden vermenigvuldigd met 90x, 150x en 300x, ongeacht de positie op de rollen.

It Came from Venus Betsoft

Conclusie

De It Came from Venus video slot heeft een apart thema wat je van veel online videoslots niet kan zeggen. Er zijn genoeg extra’s die deze gokkast spannend maken om te spelen.
Ben je niet tevreden met je prijs dan kan je altijd een gokje wagen om hem te verdubbelen. Dit doe je door te raden of het volgende item zal worden gevangen of gemist door de plant. Kortom een leuke video slot die je veel uren spelplezier zal geven, maar eerlijk gezegd zal je hem niet in onze top 10 terug vinden.