Er is weer iets geheimzinnigs aan de hand in Grand City met de Jack Hammer 2 online gokkast van NetEnt. De eerste videoslot van Jack Hammer vs. Evil Dr. Wuten was al een groot succes, dus kon een vervolg niet uitblijven. Ga samen met de privé detective Jack Hammer de strijd aan met de grimmige onderwereld. Dit keer is er een nieuwe schurk die hij moet bestrijden: Don Crabby. Zoals vaker moet hij proberen de mooie dame in nood(Pearl) te redden. Gaat het jou ook lukken op een van de 99 vaste winlijnen en een uitbetalingspercentage van 97.1%?

jack hammer 2

Jack Hammer 2 ook mobiel

Speel deze gokkast op elk gewenst moment op je laptop, desktop computer of op alle mobiele apparaten als tablets of smartphones. Jack Hammer 2 opent met een korte animatiefilm, waar je kennis maakt met de personages die op de rollen verschijnen. Net als in het eerste deel zijn het weer kleurrijke stripboek animaties met een blauwe achtergrond van Grand City. Alle cartoon achtige winsymbolen hebben iets te maken met verhaal. Zet in met echt geld vanaf 50 cent per spin, en voer dit op tot maximaal €250! Maar gratis spelen is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Betalingen

Het beste betalende symbool op de Jack Hammer 2 gokkast is onze held Jack zelf. Daarna komt Pearl met een microfoon of huilend in het andere symbool. Don Crabby betaalt ook goed uit, en je ziet hem glimlachen of grimassen. Dan zijn er ook nog de helpers van Don( Don’s Goons), die deel uitmaken van de vier best betalende symbolen. Je ziet verder scenes bij de haven, een motorboot, een gemorst vat vis, een leeg pistool en een vintage microfoon.

jack hammer 2

De soundtrack is helemaal op het thema aangepast en brengt je helemaal in de sfeer van deze spannende detective thriller. Als je drie of meer Free Spin symbolen draait activeer je de Sticky Win functie. De rollen met de winnende symbolen blijven plakken terwijl alle andere rollen re-spinnen voor nog grotere prijzen. Deze rollen blijven net zolang draaien als er nieuwe winnende combinaties worden gevormd. Het explosieve ogende Wild symbool vervangt ieder ander symbool met uitzondering van het Electric Eel Free Spin symbool.

Bonus

Free Spin symbolen zijn voorzien van bliksemschichten rondom een elektrische paling. Bij vijf of meer Free Spin symbolen activeer je de free spin-modus. Vijf Free Spin symbolen geven je 10 gratis spins, zes symbolen 13, zeven symbolen 16 gratis spins, en acht of meer 20! Extra gratis spins tijdens de Free Spins functie kunnen worden geactiveerd, maar deze worden niet verdubbeld door de x2 multiplier net als bij het origineel.

Tijdens de Free Spins kunnen extra wild symbolen willekeurig verschijnen, met Jack Hammer’s opgeheven vuist of de oranje klauw van Don Crabby. Deze willekeurige Wilds vervangen alle symbolen behalve de reguliere Wild en Electric Eel Free Spins. Ben je klaar voor het volgende avontuur in Grand City Dan moet je zeker de Jack Hammer 2 gokkast van NetEnt spelen. Met de vele bonusgames en spannende strip animaties een echte aanrader!