jack hammer

Jack Hammer is een flitsende online video slot van producent Netent helemaal in cartoon stijl. Jack Hammer is een stoere privé detective zoals Dick Tracy die Grand City moet beschermen tegen de schurken. Je speelt Jack Hamer met vijf rollen en drie rijen met 25 winlijnen. Het grappige van deze gokkast is dat alle symbolen apart draaien, en niet de volledige rol zoals bij de meeste gokkasten.

Maar deze slot heeft nog veel meer pluspunten zoals de sticky win-functie, gratis spins en wild symbolen. Volop actie dus met deze spannende detective gokkast. Jack Hammer vs. Evil Dr. Wuten is eigenlijk de volledige titel, want tegen deze slechterik moet je het opnemen. Lukt het je om hem te verslaan, dan kan je mooie beloningen verwachten. Vooral de leuke graphics vallen op bij Jack Hammer met mooie karakters als Jack Hammer, Evil Dr. Wuten, een rinkelende telefoon, een auto achtervolging, een radioactieve beker, een krantenjongen, een zeppelin, een vrouw in nood en nog veel meer.

Jack Hammer extra functies

Elke keer als er op een winlijn minstens 3 gratis spins symbolen vallen activeer je de Sticky Win functie en re-spins. Deze functie duurt net zolang tot je geen prijs meer hebt, wat kan leiden tot enorme geldprijzen. Om de Free Spins Feature te activeren moet je minimaal 5 gratis spins symbolen draaien. Maar het kunnen er ook snel meer worden, hoe meer symbolen hoe meer free spins.

Jack Hammer Evil Dr. Wuten

Voor 5 symbolen krijg je 10 free spins, voor 6 symbolen 15, voor 7 symbolen 20, voor 8 symbolen 25, en tenslotte voor 9 symbolen maar liefst 30 gratis spins! Erg mooi zal je denken, maar de winsten worden tijdens de gratis rondes ook nog eens verdrievoudigd! Je kunt zelfs tot 250.000 munten per draai verdienen!

Jack Hammer Wild

Het wild symbool in Jack Hammer gokkast vervangt alle andere symbolen, met uitzondering van het gratis spins symbool. Speel deze gokkast gratis voor je plezier, want er valt genoeg te beleven ook als je zonder geld speelt. Wil je echt geld verdienen dan kan dat met een inzet vanaf een kwartje tot €250 per spin. Jack Hammer speel je op alle apparaten als iPads en tablets, maar ook op de gewone pc en laptop.

Deze videoslot is niet alleen erg mooi om te zien, maar ook spannend om te spelen. Met het originele detective thema zal het een breed publiek aanspreken, maar ook het hoge uitbetalingspercentage zal bijdragen aan het spelplezier op deze gokkast. Als deze gokkast je bevalt kan je ook de opvolger proberen: Jack Hammer 2 voor nog meer spannende avonturen.