Joker Jester NextGen GamingZoals je direct uit de naam van deze Joker Jester videoslot al kunt afleiden heeft ontwikkelaar NextGen ervoor gekozen om bij dit thema de joker als symbool centraal te stellen. Zodra je deze Joker Jester videoslot geladen hebt zal je dan ook een kasteelachtige omgeving aantreffen, waarbij de vrolijke kleurtjes van de joker in alle kleuren van de regenboog op de achtergrond aanwezig zullen zijn. Als je deze Joker Jester videoslot gaat spelen is het belangrijk om te weten dat je bij deze speelautomaat altijd gebruik zal moeten maken van 5 rollen, waarop 3 symbolen per rol gebruikt kunnen worden.

Winnende combinaties kunnen in totaal behaald worden op maximaal 20 winlijnen, die je voor een inzet naar eigen wens eventueel ook nog op een andere aantal in zal kunnen stellen. Winnende combinaties worden bij deze gokkast altijd gevormd van links naar rechts. Een uitbetaling zal gedaan worden als deze bestaat uit meerdere soortgelijke symbolen en de combinatie gestart wordt vanaf rol 1. Als je wilt zien welke prijzen er voor een combinatie uitgekeerd worden kun je met de info button direct een uitbetalingsschema laten weergeven. Hierin vind je alle symboolsoorten en de aantallen die voor een prijs nodig zijn.

Gratis inzetten op de Joker Jester

Als je Joker Jester gratis wilt gaan spelen zijn hiervoor bij alle NextGen casino’s ook mogelijkheden voor ingericht. Zo kun je het spel laden zonder dat je daar een account voor nodig hebt en krijg je zo direct de beschikking over maar liefst 1000 euro virtueel speeltegoed. Zodra je gratis Joker Jester gaat spelen kun je dit doen om verschillende redenen. Er zijn spelers die gratis inzetten plaatsen, omdat zij geen risico’s willen hebben om geld te verliezen en dus voor hun plezier willen draaien. Nog een goede reden om gratis te spelen kan zijn dat je de spelregels kunt leren kennen voordat je echt geld in gaat zetten. Hoe je het ook went of keert. Op deze Joker Jester videoslot ben je met iedere inzet 24/7 welkom.

Voor geld inzetten gaan plaatsen

Het ultieme doel als je op een videoslot als Joker Jester gaat spelen is natuurlijk wel dat je een winst wilt behalen. Om winst te kunnen maken zal je bij dit spel moeten bepalen welke van de maximaal 20 winlijnen er actief zijn en welke muntwaarde daarop gespeeld moet worden. Muntwaardes kunnen bij deze game in ieder geval altijd ingesteld worden van 1 cent tot en met 2 euro.

Zodra jij ervoor kiest om alle winlijnen van Joker Jester in te gaan zetten zal een minimaal bedrag van 20 cent als inzet op de rollen geplaatst moeten worden. Kies je liever voor een hoge inzet, dan kan er met een maximaal bedrag van 40 euro op de rollen van Joker Jester worden gespeeld. Welke inzet je plaatst is geheel aan jou.

Joker Jester gokkast

Joker Wild functie

Met het joker symbool als een Wild zal je bij Joker Jester heel wat mooie kansen krijgen op het maken van winst. Niet alleen omdat deze andere symbolen kan vervangen, maar ook door het feit dat deze ook in een eigen combinatie een prijs op kan leveren. Voor het vormen van een eigen prijs zal je minimaal 2 van deze Wild symbolen nodig hebben. Draai je het symbool als vervanger? Dan moet je er rekening mee houden dat de mand, de jongleerballen en de ton niet vervangen kunnen worden. Tot slot is het voor de Wild belangrijk dat je weet dat deze na iedere spin random kunnen verschijnen en je zo nog meer extra kansen zal krijgen om een combinatie voor het winnen van een prijs bij Joker Jester af te ronden.

Scatters en bonussen

Dankzij de jongleerballen op de rollen van Joker Jester is er ook een Scatter aanwezig. Met dit Scatter symbool kan gewonnen worden zonder een winlijn te volgen vanaf 2 symbolen. Toch is dit symbool niet de enige extra, want ook bonussen zijn bij Joker Jester te behalen. Als je op de rollen 1, 2 en 3 een mand met eieren weet te draaien zal de Juggle Bonus gestart worden. Verder kun je ook terecht gaan komen in de Barrel bonus, waarvoor je op rol 3, 4 en 5 een ton zal moeten draaien. Tijdens de bonus kun je verschillende prijzen winnen, die stuk voor stuk een vermenigvuldiging van je inzet zullen betekenen.

Beoordeling Joker Jester videoslot

Als je op deze Joker Jester videoslot gaat spelen zal je al snel zien dat alles dat je nodig hebt aanwezig is. Vind je de Joker Jester leuk? Probeer dan ook eens de Jackpot Jester 50000. Ondanks het feit dat ontwikkelaar NextGen Gaming niet gekozen heeft voor free games, zijn deze toch vervangen door meer dan interessante bonussen en krijg je zo alsnog de nodige extra kansen op winst.