Met als thema de klassieke fruitautomaten is deze Jokerizer video slot erg leuk om te spelen. Het spel beschikt over alle symbolen zoals je deze ook op een fruitautomaat tegen kunt komen, waarmee dus ook hele mooie winsten mee bij elkaar gespeeld kunnen worden. Om dit spel aantrekkelijk te maken heeft ontwikkelaar Yggdrasil Gaming ervoor gezorgd dat het de video slot aan niets ontbreekt.

Jokerizer heeft dan ook allerlei grafische effecten en animaties die het spelen helemaal leuk weten te maken. Ook wat betreft de geluidseffecten is er bij Jokerizer niets te klagen. Met de geluiden die gebruikt worden heeft u direct de spanning die u nodig heeft bij het draaien van de rollen.

Speldetails Jokerizer

Jokerizer wordt gespeeld op 5 rollen, die zijn weergegeven met een pretpark op de achtergrond. De spanning is om te snijden als je de rollen laat draaien en daarbij probeert om winnend combinaties te vormen. Winnende combinatie kunnen met alle voorkomende fruitsymbolen, sterren, jokers en 7 symbolen gedraaid worden van links naar rechts, maar ook van rechts naar links.

Om tot een winst te komen moet je daarbij soortgelijke symbolen zien te draaien op 1 van de 5 winlijnen die dit spel telt. Alle prijzen die je bij Jokerizer kunt winnen zijn geheel uitgelegd per symbool in de prijzentabel. Met een duidelijk overzicht weet je zo altijd het aantal symbolen dat nodig is om op een winlijn tot een prijs te kunnen komen.

Pak een mystery win met de Joker

Net als bij de klassieke slots is het bij Jokerizer ook mogelijk om met het jokersymbool mystery prijzen te winnen. Deze kan dan ook gedraaid worden als Scatter en kan zo vele prijzen opleveren. Er zijn 2 manieren om tot een prijs te komen met deze Joker. Om te beginnen is het van belang dat je weet dat deze jokers gedraaid kunnen worden op alle posities van rol 2, 3 en 4. Heb je hier willekeurig 3 jokers, dan zal je een prijs uitgekeerd krijgen van 1000 tot 6000 munten. De andere mogelijkheid is om de jokersymbolen op een rij te draaien. Heb jij 3 jokers op de middelste 3 posities van Jokerizer, dan krijg je de gegarandeerde prijs van 6000 munten.

Jokerizer Yggdrasil

Mysterywin met 2 joker symbolen

Het kan bij het spelen van Jokerizer ook voorkomen dat je slechts twee jokers willekeurig draait. Ook hiermee zijn prijzen te winnen, waarbij symbolen niet eens op aaneengesloten rollen moeten komen te staan. De prijzen die je wint met 2 Joker symbolen zijn random en variëren van 20 tot 6000 munten.

Speel Jokerizer gratis of voor echt geld

Jokerizer kan op 2 verschillende manieren gespeeld worden. Heb je geen budget of wil je geen geld uitgeven, dan is het mogelijk om Jokerizer gratis te spelen. Anderzijds kan je met eigen speeltegoed heel wat winnende combinatie vormen en zo het spel winstgevend afsluiten. Het aantal winlijnen waarmee bij Jokerizer gespeeld wordt staat altijd vast. Er zijn in principe 5 winlijnen, maar gezien het feit dat je beide kanten op kunt winnen kan je stellen dat er met 10 winlijnen gespeeld wordt.

De muntwaarde van deze video slot wordt altijd minimaal ingesteld op 10 cent, maar kan maximaal gespeeld worden met een bedrag van 2 euro. Wil je met zo min mogelijk geld spelen, dan is er altijd een minimale inzet van 1 euro per draai verplicht. Anderzijds kan je ook met meer geld spelen. Door de muntwaarde in te stellen op een bedrag van 2 euro komt de maximale inzet per draai uit op een waarde van 20 euro.

Beoordeling

Dankzij de makkelijke manier van spelen en de goede uitstraling is Jokerizer echt een topper uit het assortiment van Yggdrasil Gaming. Er zijn verschillende mogelijkheden om het bedrag van inzet te veranderen en bovendien leuke random winsten te behalen met de joker symbolen. Kies ook voor een video slot als deze en laat je verassen door de prijzen die met de fruitsymbolen en jokers gewonnen kunnen worden.