Judge Dredd online gokkastBij het spelen van Judge Dredd draait alles om een superheld die de brandende stad alsnog van zijn ondergang zal moeten zien te redden. Met zijn wapens trekt hij dan ook om pad om zoveel mogelijk levens van het kwaad te behoeden. Als je op deze Judge Dredd videoslot gaat spelen zal je het thema zowel op de geanimeerde achtergrond als op de rollen in de vorm van symbolen uitstekend terug kunnen vinden. Het gaat er hierbij niet alleen om dat alles grafisch geheel in orde is, maar ook als het gaat om geluidseffecten zal het je bij Judge Dredd aan niets ontbreken. Het totaalplaatje zorgt er dan ook voor dat spelen iedere draai opnieuw uiterst spannend zal zijn.

Totaaloverzicht Judge Dredd videoslot

Het spel nader bekeken zien we dat er bij Judge Dredd per draai gebruik zal moeten worden gemaakt van 5 rollen. Hierop zijn in totaal 15 symbolen aanwezig, waarmee winsten gevormd kunnen worden op 25 vaste winlijnen van links naar rechts. Om een prijs te kunnen winnen dien je bij Judge Dredd zoveel mogelijk gelijke symbolen in een combinatie te draaien vanaf de eerste rol.

Daarbij zal een uitbetaling gewonnen worden als een winlijn ononderbroken gevolgd wordt op aaneengesloten rollen. Om een overzicht te bieden van alle prijzen die bij Judge Dredd beschikbaar zijn heeft NextGen een info button toegevoegd. Hiermee kun je het uitbetaalschema openen en direct zien welke prijs je winst als er een specifieke combinatie van een symboolsoort gedraaid wordt.

Superbet Wild

De superheld die je bij Judge Dredd uiteraard ook gewoon als symbool zal kunnen draaien is beschikbaar als een Wild. Hiermee kun je alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van de Scatter. Bijzonder is dat je voor het gebruik van de Wild ook een Superbet kunt gebruiken. Hiermee verhoog je de inzet, maar krijg je meer actie voor het Wild symbool op specifieke rollen. Hoe gunstig deze feature is door middel van de Superbet wordt uiteraard bepaald door de hoogte van de inzet die je instelt.

Het Wild symbool van Judge Dredd kan niet alleen gebruikt worden als vervanger, maar ook als een eigen symbool. Dit betekend dat je ook een reguliere combinatie voor het winnen van een prijs kunt gaan vormen, waarvoor je minimaal 2 Wild symbolen op een winlijn zal moeten zien te draaien.

Scatter Badge

De badge, waar onze superheld zich bij Judge Dredd mee kan legitimeren, zal worden gebruikt als een Scatter symbool. Dit betekend dat je dit symbool mag gebruiken om een winst te behalen zonder dat je hiervoor een winlijn nodig zal gaan hebben. Als je minimaal 2 Scatters draait op willekeurige posities zal er al een vermenigvuldiging van je inzet uitgevoerd worden. Draai je bovendien 3 of meer Scatter symbolen, dan zal je als extra ook nog eens direct 10 free games ontvangen. Hiermee kun je de rollen van Judge Dredd uiteraard gratis laten draaien. De combinaties van prijzen die daarbij gevormd worden zullen daarbij bovendien ook nog eens direct verdubbeld uitbetaald worden aan je tegoed.

Judge Dredd nextgen gaming

Welke inzetten je kunt plaatsen

Hoewel de mogelijkheid bestaat om online gratis Judge Dredd te spelen zal het toch veel interessanter zijn om met echt geld in te gaan zetten. Als je voor geld gaat spelen wordt er, zoals bij het totaaloverzicht ook al aangegeven, gebruik gemaakt van een vast aantal van 25 winlijnen. Dit betekend dat je de inzet zal moeten bepalen met de muntwaardes van 1 cent tot en met 2 euro, maar ook dat je de hoogte af kunt laten hangen van de superbet instelling.

Als je gaat spelen zonder superbet wordt er bij Judge Dredd gespeeld met minimaal 25 cent per draai. Kies je er wel voor om de superbet mode te gebruiken, dan zal er een maximale inzet van 100 euro op de rollen geplaatst mogen worden. Hoeveel je speelt is daarbij op basis van je budget natuurlijk een keuze die je zelf kunt maken.

Beoordeling Judge Dredd videoslot

Vanaf het eerste moment dat wij deze speelautomaat zijn gaan spelen hebben wij ondervonden dat er heel wat spanning geboden wordt. Niet alleen door de prijzen die je kunt winnen, maar ook door de spelomgeving waar je op deze gokkast op zal moeten spelen. Al met al heeft Judge Dredd zich voor ons optimaal bewezen en kunnen wij met deze review stellen dat inzetten zeer zeker de moeite waard zal zijn.