Word slapend rijk met Kashmir Gold

Maak een reis diep in het hart van India met deze exotische gokkast van Euro Games Technology. Op de vijf rollen heb je twintig winlijnen, waarop de meest exotisch symbolen uit de Hindoe-religie verschijnen, alsmede de wilde en fantastische bewoners van het enorme en fascinerende Zuid-Aziatische land. Als je de iconen op de juiste manier combineert, kun je de Kashmir Gold jackpot winnen van 100.000 munten. De wilds en scatters helpen daar een handje bij – door je gratis spins te geven en andere symbolen te vervangen maak je de meest winstgevende combinaties.

De wonderen van India

Kashmir GoldMet de Kashmir Gold laat EGT je het wonderschone land India ontdekken. Met prachtige kleuren, een rijke natuur en mysterieuze religies wordt dit gegarandeerd een fantastische reis. Ontdek de Indiase cultuur – en word beloond voor je ontdekkingen. De hele gokmachine is in thema: zowel de rollen als de symbolen en de achtergrond, en zelfs de muziek, representeren de Indiase cultuur. Dat geeft een geweldige spelervaring. Speel nu op de Kashmir Gold, en zie met eigen ogen dat in India zijn de wonderen de wereld nog niet uit zijn.

Maak een prachtige reis

Op weg door India kom je langs de prachtigste gebouwen, en bewonder je de kleurrijke cultuur en de lokale cuisine. Daarbij zie je objecten zoals antieke vazen en boeken, maar ook gouden beelden van de god met het olifantenhoofd, Ganesha. Buiten lopen de wilde dieren zomaar op straat: prachtige pauwen, de heilige koeien, en de gevaarlijke tijgers. De goden Vishnu, de vier-armige god, wordt geëerd in de tempel door in traditionele gewaden geklede personen. Als je goed oplet, en je de symbolen van de Kashmir Gold op rij kunt krijgen, kun je met je reiservaring een hoop munten verdienen. Simpele animaties geven een vrolijke sfeer, waarbij de symbolen meevieren als je wint.

Val met je neus in de prijzen

Speel je met de Kashmir Gold gokkast, dan kan je kiezen om in te zetten op 1, 5, 10, 15 of 20 lijnen. Per lijn kun je 1, 2, 5, 10 of 20 munten inzetten. Dankzij die flexibiliteit kun je precies spelen op de manier waarop jij dat wil. De prijzen beginnen meteen te vallen op het moment dat je voor het eerst draait. Vijf vazen, boeken en beeldjes zijn bijvoorbeeld goed voor 125 keer je inzet, terwijl de verschillende dieren 250 keer de inzet uitbetalen.

En dat kan helemaal oplopen tot 1.000 keer je inzet, als je een van de tempelbediendes van Vishnu in het vizier krijgt. Met die mate van winkansen is het spelen van de Kashmir Gold zeker een lucratieve manier om kennis te maken met een vreemde cultuur. De prijzen die je wint worden automatisch bijgehouden op het scherm, zodat je altijd weet hoe je ervoor staat op je reis.

Wilds, scatters, bonusspellen en jackpots

Kashmir Gold zit vol met verrassingen. Zo telt het gouden zonnesymbool als wild, wat alle andere symbolen kan vervangen en tot wel 5.000 keer de inzet uitbetaalt als je er vijf op een rij krijgt. Ook bekende gebouwen komen natuurlijk langs op je reis door India.

Gratis spins kun je winnen als je drie of meer Taj Mahal-symbolen kunt vinden, of het nu op actieve winlijnen is of niet. Tijdens die gratis spins krijg je zelfs driedubbel de winst, en de mannelijke tempelbediende telt als extra wild. De Taj Mahal is ook een manier om de jackpot te winnen: als je er vijf vindt krijg je op maximaal 20 winlijnen 250 keer je inzet, wat leidt tot de hoogste uitbetaling van het spel – 100.000 munten.

Kashmir Gold gokkast

Ontdek India met de Kashmir Gold

De Kashmir Gold is vanwege de hoge winstopties en de flexibele inzet geschikt voor iedere speler – beginner of ervaren – die een prachtige reis door India wil maken. Dankzij het professioneel uitgevoerde thema in de gokkast wordt echt een oosterse sfeer neergezet. De vele multipliers en manieren om extra winst te pakken, maken deze reis helemaal aantrekkelijk. Ga dus ook op zoek naar het goud van Kashmir, en speel snel op deze gokkast van EGT.