King of Slots is een Netent videoslot die je speelt op vijf rollen met 25 winlijnen. Inzetten om echt geld kan al vanaf 25 cent per ronde maar dit is op te voeren tot maximaal €250 per spin voor de grote gokkers. Je speelt deze gokkast op alle apparaten, dus ook op smartphones en tablets. Deze online gokkast combineert fruit symbolen met juwelen en twee bonus features.

Er is een Sticky Win functie waar winnende symbolen bevriezen op hun plaats, en de rollen weer gaan draaien voor nog betere prijzen. Dit gaat net zolang door tot je geen nieuwe winnende combinaties meer krijgt. Er is ook een Free Spins functie waar je in tot 30 gratis spins kunt krijgen met een x3 multiplier!

king of slots Netent

King of Slots eigenschappen

Netent heeft voor de King of Slots twee klassieke elementen van online casino games gecombineerd namelijk fruit en juwelen. King of Slots wordt geleverd met 2 bonus features. De eerste is de Sticky Win functie. Wanneer je op een actieve winlijn een prijs hebt, worden die winnende symbolen bevroren op de plaats en zullen de rollen nog een keer draaien. Hierdoor krijg je de kans op heel veel winnende combinaties wat je prachtige winsten kan opleveren. Het spannende is dat deze feature pas stopt als je geen winnende combinatie meer draait.

king of slots 2

De tweede grote attractie van de King of Slots is de Free Spins functie die wordt geactiveerd wanneer je 5 of meer scatters draait. Vijf scatters klinkt misschien een beetje veel, maar vergeet niet dat je ook de Sticky Win functie hebt die wel heel gemakkelijk te activeren is. Met vijf scatters krijg je 5 gratis spins, zes scatters geven je 15 gratis spins, en als je er zeven op de rollen krijgt worden dat er 20. Als je 9 of meer scatters draait krijg je maar liefst 30 Free spins die ook nog eens vermenigvuldigd worden x3. Onnodig om te vermelden dat dit voor geweldige prijzen gaat zorgen.

Eenvoudig van opzet

De King of Slots gokkast ziet er leuk maar simpel uit met de zwarte achtergrond en de eenvoudige versies van kersen, citroenen, meloenen, kronen en de standaard speelkaart symbolen A-K-Q-J-10. Er is ook een Wild symbool(de blauwe edelsteen) die alles vervangt behalve het Scatter symbool(de paarse edelsteen). Tijdens het spelen zal je merken dat je regelmatig mooie prijzen krijg mede door de Sticky Win functie.

Dat moet ook wel want de Free Spins zijn best moeilijk te activeren hebben wij gemerkt. Lukt dat eenmaal, dan kan je wel tot 750.000 munten per draai winnen met de King of Slots! Deze gokkast is voor de liefhebbers van de eenvoudige fruitautomaten erg leuk om te spelen, maar zeker niet de beste videoslot die NetEnt heeft uitgebracht.