Kings of Chicago is een gokkast van NetEnt die je speelt op vijf rollen met slechts 5 vaste winlijnen. Je kunt deze kast om echt geld spelen vanaf 5 cent tot maximaal €50 per rondje. Deze gokkast betaald bijna 98% uit, dus je bent gegarandeerd van vele prijzen! Wil je eerst weten of deze gokkast je bevalt? Speel hem dan gratis voor je plezier. Kings of Chicago is aparte videoslot waar je als winsymbolen kaarten hebt die op hun plaats schuiven. De laatste rol wordt langzaam omgedraaid voor nog meer spanning. Je kunt het zien als een combinatie van een klassieke gokkast met video poker. Deze game speelt zich af in het oude Chicago van de jaren 30 toen misdadigers en gangsters nog de baas waren in die stad.

Kings of Chicago

Kings of Chicago spelen

Je moet je prijzen zien te winnen met slechts 5 winlijnen op een raster van 5×3. Daar worden 15 kaarten uitgedeeld, en je moet dan proberen om de pokercombinaties te krijgen op de rollen. Van laag naar hoog kan je de volgende winnende combinaties op het scherm krijgen: Three of a Kind, Straight, Flush, Full House, Four of a Kind, Straight Flush, Royal Flush, Five of a Kind(met Joker) en Natural Royal Flush. Op de kaarten zie je mooie symbolen uit de gangstertijd met flitsende meisjes en verschillende boeven met juwelen, geld, wapens en poker chips. De winlijnen zijn sfeervol weergegeven als pokerfiches.

Wild en Scatter

De Joker is de Wild op deze gokkast en vervangt alle symbolen voor betere winnende combinaties die ook nog een keer worden vermenigvuldigd met 2! Het Scatter symbool is de maffia baas, en hij kan willekeurig verschijnen over iedere kaart. Voor drie of meer Scatters wordt je beloond met de Free Deals waarbij je winsten worden verdubbeld.

kings of chicago netent

Voor 5x Scatters krijg je 30 Free Deals, voor 4x Scatters: 15 Free Deals en voor 3x Scatters: 10 gratis Deals. Elke winnende hand wordt ook hier met 2 vermenigvuldigd, en het is mogelijk om de Free Deals nog een keer te activeren door nog een keer minimaal 3 Scatters te draaien.

Kings of Chicago conclusie

Kings of Chicago is vooral leuk voor mensen die poker spelen. Ook degenen die van video poker houden is dit een geweldig spel met gulle uitbetalingen. Als je de regels van het dobbelspel Yahtzee kent is het spelen van deze gokkast heel gemakkelijk. Kings of Chicago heeft een eenvoudige lay-out, zodat de uitbetalingen erg duidelijk zijn. De opzet van Kings of Chicago is heel anders dan je gewend bent van de normale gokkasten, en dat is erg fijn om te spelen voor de afwisseling!