kobushi isoftbetEen Japanse tekenfilm met sushi in de hoofdrol; Kobushi. Het klinkt een beetje raar en het ziet er ook wel gek uit, maar tegenwoordig kan alles en we kijken nergens meer raar van op. Zelfs niet als het gaat om pratende en bewegende sushipoppetjes. Isoftbet vond het in ieder geval leuk genoeg om er een gokkast van te maken, dus zijn de pratende sushipoppetjes aan de andere online gokkasten toegevoegd.

Hoe ziet de gokkast Kobushi eruit?

De gokkast zelf heeft een klein beetje de vorm van een Japanse tempel, gemaakt van lichtgekleurd hout of misschien zelfs bamboe. De knoppen onderaan zijn van hetzelfde materiaal gemaakt en hangen onder de behuizing van de rollen. De symbolen staan op Japans papier, met een bloesemtakje erop en heel vaag een Japans teken. De normale tekens zijn vormgegeven als een Japanse letter.

Voor de andere symbolen zijn karakters uit de gelijknamige tekenfilm Kobushi gekozen. Een van deze poppetjes lijkt op een soort Neptunus sushi. Verder zijn er bodjes met stukjes sushi te zien, een groot stukje sushi en de gemene kat uit de tekenfilm. De geluiden hebben iets oosters en in de bonusrondes klinkt er een muziekje die waarschijnlijk ui de tekenfilm zelf afkomstig is. Als je iets wint of in een bonusspel terecht komt, krijg je leuke animaties te zien die te maken hebben met de tekenfilm.

Hoe werkt de gokkast Kobushi?

Kobushi is een videoslot met 5 rollen, 30 winlijnen, 2 progressieve jackpots en een heleboel extra’s. De jackpots kun je enkel winnen als je speelt met de maximale inzet. Om kans te maken op deze jackpot, moet je 3 of meerdere keren het Kobushi Bonus symbool op de rollen krijgen. Vervolgens wordt er een extra spel geopend, waarbij je Pick Me vakjes kunt openen. Achter deze vakjes zitten prijzen, waarbij je ook kans kunt maken op de Kobushi Jackpot of de Sushi Jackpot, maar oh wee als je per ongeluk op een vakje klikt waar de gemene kat achter zit. Op dat moment is de bonusronde voorbij. Naast deze bonusronde, is er ook nog een Big Cat Bonus. Deze krijg je als je 3 of meer Big Cats op de rollen krijgt en betekent een aantal gratis spins.

Het aantal spins kun je enigszins zelf bepalen door met de Japanse stokjes het juiste schaaltje mie te kiezen. Vervolgens kun je uit drie verschillende pannetjes kiezen waar verdubbelaars in zitten. Als laatste wordt er nog een extra wild voor je gekozen. Als tijdens de gratis spins midden op de middelste rol een wild of extra wild tevoorschijn komt, wordt dit een extended en sticky wild. Zo lang als de Big Cat Bonusronde duurt, blijft deze wild daar staan. Daarna gaat het gewone spel weer verder met de normale wild, het ninja poppetje.

De wild vervangt een ander symbool om op die manier een winnende combinatie te kunnen creëren. Als de wild in het midden van de middelste rol terecht komt, wordt die groter zodat die de hele rol bedekt en voor meerdere winnende combinaties kan zorgen. Naast de bonussymbolen en de wild is er ook nog een scatter. Deze kan overal op de rollen voorkomen om voor een prijs te zorgen. Deze prijs wordt vermenigvuldigd met je totale inzet. Met de prijzen die je wint kun je bij Kobushi niet verder gokken.

De inzet voor Kobushi

kobushi videoslot Als je de gokkast Kobushi wilt spelen, moet je minimaal €0,01 inzetten per draai. Hierbij speel je met slechts 1 winlijn, een muntwaarde van 1 cent en een inzet van 1 muntje per winlijn. De maximale inzet bij deze gokkast is €3,- per draai. Hierbij speel je met alle 30 winlijnen, een muntwaarde van 2 cent en een inzet van 5 muntjes per winlijn. Met deze gokkast is het dus niet mogelijk in hele korte tijd, veel geld te verliezen. Je zult er echter ook minder snel grote winst mee kunnen maken. Het is een behoorlijk veilige kast. Wil je nog veiliger spelen, dan kun je ook onbeperkt gratis gebruik maken van deze kast.

Wat vinden wij van Kobushi als gokkast?

Deze gokkast heeft eigenlijk alles meezitten. Het thema van een beetje rare tekenfilm, met sushi poppetjes maakt het grappig om te spelen. De animaties in de gokkast zorgen voor een extra leuke beleving en de muziek past er uitstekend bij!

De vele extra’s, zoals de twee soorten bonusspelen, de extended wild en de scatters maken het spel extra interessant. Met de 30 winlijnen is het ook best goed te doen om iets te winnen en door de lage maximale inzet, is het niet mogelijk dik de boot in te gaan. Je moet deze kast niet spelen als je wel groot wilt inzetten om er ook veel uit te halen, maar om lekker te spelen en daarnaast wat extra te winnen is de kast ideaal! Een van de betere gokkasten dus.