Koi Princess is een NetEnt videoslot die speelbaar is op alle apparaten, dus ook op je favoriete tablet of smartphone. Het is een online gokkast met heel veel extra’s en een Oosters/Japans thema. In totaal heeft deze game maar liefst acht bonuggames.

Van deze extra features zijn er vier die willekeurig geactiveerd worden met de Wild Reels Random feature waar je tot 5 Wild Reels krijgt tijdens een spin. Dan heb je nog de 4 bonus features met 2 gratis spins games, een Coin Win functie en de Bonus Wheel functie. Met de laatste kan je de dobbelstenen laten bewegen rond de wielen voor mooie geldprijzen of de gratis spins functies.

koi princess

Koi Princess spelen

Koi Princess van NetEnt speel je op 5 rollen met 20 winlijnen met een inzet om echt geld variërend van 20 cent tot €200 per draai. Het is het meest complete en veelzijdige spel dat ze ooit hebben gemaakt met een prachtige Oosterse sfeer met felgekleurde geluksbrengers en een traditionele Japanse soundtrack. Je zult de prinses aan de linkerkant van de rollen zien voor extra aanmoediging en steun.

Er zijn 4 willekeurig te activeren functies in het basisspel(Random Features). De eerste is de 5-Hit Random feature waar je tijdens 1 draai een garandeerde winst krijg van 5, met een willekeurig gekozen symbool en winlijn. Dan is er de Random Wild Random functie die je 1 spin geeft met tussen 4 en 9 Overlap Wilds willekeurig geplaatst op de rollen. Met de Wild Reels Random functie krijg je 1 draai waarbij tussen de 2 en 5 rollen helemaal Wild worden met Overlap wilde symbolen.

Koi princess

Extra bonussen

Met de Sure Win Free Spins krijg je om te beginnen 10 gratis spins en de kans op meer spins en Overlap Wilds. Na de vijfde gratis spin wordt een extra wild willekeurig toegevoegd op rollen 3, 4 of 5. De posities van de willekeurige wilds veranderen voor elke vrije spin. Met de Wild Reels Free Spins krijg je ook weer 10 free spins met tussen de 1 en 5 willekeurige rollen bedekt met Overlap Wilds symbool.

Dit verandert voor elke vrije spin, maar je kunt tot 5 wilde rollen krijgen voor enorme winsten. De Coin Win functie geeft je een geldprijs die vervolgens onderworpen wordt aan een willekeurige multiplier tussen de 15 en 30 keer je inzet. Met de Bonus Wheel functie kan je de dobbelstenen rollen voor prachtige prijzen. Let op de pijl die naar het volgende wiel gaat voor nog grotere prijzen.

Zoals je kunt zien heeft de Koi Princess heeft veel bonusmateriaal, en daar moet je wel van houden. Deze gokkast zal dan ook niet snel vervelen omdat er zoveel extra’s op zitten. Dit in combinatie met de prachtige manga animaties maakt de Koi Princess een echte top gokkast. Met het Bonus Wiel kan je het meeste geld winnen tot wel 1000x je inzet, net als met de Wild Reels Free Spins. Wij hebben echtgenoten van deze complete gokkast!