Kronos, de vader van de Griekse mythologie

Het thema van de Griekse Mythologie is iets wat de ontwerpers van WMS games talloze keren heeft geïnspireerd bij het ontwerpen van hun slots spellen. Dat is ook niet heel onlogisch want het is een onderwerp wat wel altijd fascinerend zal blijven. In één spel kan je nooit alles stoppen over de Griekse Mythologie en daarom komt WMS nu met het spel Kronos.

Met het spel Kronos ben je letterlijk in de wolken; je speelt het spel als het ware terwijl je omgeven bent door de Griekse goden. Kronos had een heel belangrijke functie in de Griekse oudheid; hij was de leider van de Titanen en hij was de echte troonopvolger van Gaia. Daarnaast was Kronos de vader van Zeus, en het was ook juist Zeus die Kronos, zijn eigen vader, opsloot in de gevangenis. Het video slot spel Kronos heeft een aantal spelelementen die het spel tot een spannend en gevarieerd geheel houden.

Kronos, het uiterlijk van het spel

kronosHet spel Kronos speel je dus letterlijk in de wolken. Je speelt het spel op een ruim 5 wiel scherm wat een totaal van 20 winlijnen biedt. Daarnaast zitten er spelelementen van Zeus verwerkt in het spel Kronos. Uiteraard zit er wel een wezenlijk verschil in – Kronos is immers de oervader van dit spel – want de symbolen bij Kronos betalen in iedere richting uit, of het nou van links naar rechts of van rechts naar links is.

Daarnaast zullen spelers – in tegenstelling tot Zeus – 3 of meer symbolen nodig hebben om een winnende combinatie te kunnen vormen en dat is dan om het verschil van de richtingen op de winlijnen te vereffenen. Het zijn subtiele verschillen die het spannend houden om de spellen door elkaar te spelen. Het spel Kronos is dan ook een meer vluchtig spel dan het spel Zeus met een verandering in de winlijn. De symbolen in Kronos verwijzen naar de Griekse Mythologie. Je ziet onder andere een kroon, een koninklijke armband, Kronos in eigen persoon, Pegasus, een tempel maar daarnaast ook de poker kaart symbolen.

Het spel Kronos maakt het eenvoudiger voor jou om winst te behalen door het werken met gestapelde symbolen, gestapelde wild symbolen en scatters. Het wild symbool wordt vertegenwoordigd door de leeuw , en de leeuw is in staat om ieder ander symbool te vervangen behalve de scatter. De scatter komt in de vorm van een gouden medaillon. Wild symbolen vind je alleen op de wielen 2,3 en 4 in het spel Kronos. Daarnaast vind je ook gestapelde symbolen waardoor jij als speler extra hoge winsten kan behalen.

Jouw winst bij Kronos

Het spel Kronos kan je spelen met één bonus spelelement; free spins. Om deze free spins te activeren zal je dus 3 of meer scatter symbolen, gouden medaillons dus, op je wielen moeten behalen. De beloningen bij Kronos zijn vergelijkbaar met de beloningen van Zeus 3. Heb je 3 gouden medaillons op je wielen, dan win je 10 free spins. Heb je 4 gouden medaillons, dan win je een beloning van 25 free spins. Heb je daarentegen 5 gouden medaillons, dan win je 100 free spins. Het is dus niet zozeer het spel met symbolen wat Kronos de moeite waard maakt; het gaat echt om het hoge aantal free spins wat je bij dit spel kan verdienen. Tijdens free spins kan je niet jouw inzet kwijt raken, maar je kan wel geld bij winnen. Je speelt je free spins altijd met je inzet die je ook had tijdens de laatste spelronde, dus het is zaak dat jouw inzet de moeite waard is.