Van de legende Robin Hood heb je waarschijnlijk wel eens gehoord: De Engelse held die door de bossen trekt en het geld steelt van de rijken om het aan de armen te geven. Met de gokkast Lady Robin Hood introduceert het Amerikaanse bedrijf Bally nu ook mevrouw Robin Hood. De dame, die de hoofdrol speelt in deze gokkast, is net zo uitgedost als Robin Hood zelf. Ze gaat gekleed in een bruine cape en is gewapend met pijl en boog waarmee zij op bonussen en gratis draaibeurten schiet.

Lady Robin Hood: Vrouwlijke Robin Hood schiet bonuspijlen

De symbolen op de rollen hebben dan ook allemaal met dit thema te maken. Je ziet een zwaard, een koker met pijlen, diverse kaartsymbolen, een zak met muntjes en een pul met bier. Het basisspel van deze gokkast telt vijf rollen en drie lijnen en heeft veertig vaste winlijnen. Die kun je dus niet zelf instellen. De hoogte van je inzet kun je uiteraard wel zelf bepalen. De maximale inzet is tien euro per winlijn. De minimale inzet is 1 cent.

Lady Robin Hood

Jokers en doelen

De Lady Robin Hood gokkast online heeft twee jokers in het spel. De zogenoemde wilds. De symbolen hiervoor kun je makkelijk herkennen, het zijn namelijk plaatjes met de woorden wild in rode letters erin geschreven. Het ene symbool heeft een gele achtergrond en zie je enkel verschijnen tussen de tweede en vijfde rol. Met dit symbool mag je ieder willekeurig ander symbool vervangen, behalve die van het bonusspel. Het andere joker symbool, met een rode achtergrond, heeft een dubbele functie. Je kunt dit symbool inzetten voor een ander symbool, maar het vervangt ook het symbool waarmee je het bonusspel start.

Bonusspel

Het bonusspel Free games, wordt geactiveerd wanneer het symbool met de letters LRH verschijnt. Wanneer drie van deze symbolen op de eerste, derde en vijfde rol op willekeurige plekken verschijnen, krijg je tien gratis draaibeurten.

Hiermee kun je het dubbele van je inzet winnen. Hierbij gaat het om de inzet van de ronde waarin de bonussymbolen verschenen. In het bonusspel speel je op andere rollen en met andere symbolen dan in het basisspel. Het bonusspel stopt automatisch wanneer de je gratis draaibeurten op zijn, maar dit kan door een extra bonus in deze gokkast behoorlijk lang duren.

lady robin hood

Andere symbolen

Eén van de symbolen die je niet tegenkomt in het basisspel maar wel in de Free games bonus, is dat van een doel. Iedere keer als dit symbool op je rollen verschijnt win je een pijl. Hiermee schiet mevrouw Robin Hood op extra gratis draaibeurten. Dit bonusspel heet de Bullseye bonus. Aan de linkerkant van de gokkast zie je een boogschutterbord met in het midden verschillende schilden. Telkens als er een pijl wordt afgeschoten moet het één van deze schilden raken. Wanneer dat gebeurt licht het schild op en betekent dat een vermenigvuldiging van het aantal draaibeurten dat je nog over hebt.

Gratis draaibeurten

Het aantal gratis draaibeurten die je kunt winnen in de Free games bonus en de Bullseye bonus kan in deze online gokkast behoorlijk hoog oplopen en dat is zeker een reden waarom je dit spel een zou moeten proberen. Deze gokkast bestaat al enige tijd, maar blijft populair onder de bezoekers van online gokkasttenten. Waarschijnlijk is het grote aantal vrije draaibeurten daar de reden voor.

Deze gokkast zit eenvoudig in elkaar en heeft geen elementen die je niet al bij bent tegen gekomen bij andere gokkasten. Je kunt dit spel gratis online spelen, maar leuker is het om het te spelen in één van de online gokkasttenten zodat je ziet hoeveel winst al die gratis rondes je nu eigenlijk opleveren.