Las Vegas Fever: Glitter en glamour

Een patserig mannetje met een lange, leren jas met bontkraag en aan elke arm twee mooie dames verwelkomt je in Las Vegas: de plek waar je kunt zijn wie je maar wilt. Op de achtergrond hoor je het geroezemoes van pratende en gokkende mensen. De roulette draait rond en de kaarten worden gedeeld. Dit alles vergezelt met een gezellig jaren zeventig deuntje. In deze setting speel je de Las Vegas Fever gokkast.

Las Vegas Fever  gokkast

Rollen

Wanneer de witte limousine zijn spelers heeft afgezet in een typische Las Vegas straat, kan het spel beginnen. Je moet best even goed kijken hoe de rollen en rijen in elkaar steken, want soms zijn de symbolen twee rijen groot en bij andere is de zwarte lijn tussen de plaatjes slecht te zien. Wanneer je hier doorheen kijkt zie je echter dat het vier rollen op drie rijen zijn.

Daarnaast zit een extra rol waarop de bonussen staan. De rollen draaien al best snel maar je kunt ze nog sneller laten draaien onder de knop instellingen. Naast de slotmachine lacht de man met de bontkraag je toe en slaakt af en toe een bemoedigend kreetje, terwijl hij af en toe zijn voorhoofd af veegt en zijn bril poetst. Ook de twee dames blijven in beeld en juichen enthousiast bij een winnende combinatie.

Foto’s en animaties

De symbolen op de rollen van deze gokkast bestaan uit foto’s en animaties. Op de vijfde rol staat ook fruit. De rijen stoppen één voor één wat het effect geeft alsof je achter een echte gokkast staat. Wanneer je drie of vier gokkast symbolen op willekeurige plaatsen op de rollen krijgt, ontvang je de Click me bonus. Hiermee verplaatst het spel zich naar een goktafel in het Las Vegas casino, waar de kaarten al voor je geschud zijn. Door telkens een kaart om te keren krijg je punten. Het spel eindigt als je de collect kaart trekt. De punten die je hebt verdiend, worden dan opgeteld bij je totale score.

Gratis draaibeurten

De mogelijkheid om gratis draaibeurten te winnen in de Fever Las Vegas gokkast vrij groot. En het aantal ligt hoog. De free spins bonus start als er drie fruitautomaten op een willekeurige plek op de rollen verschijnen.

Je speelt dit bonusspel op een aparte gokkast die in beeld verschijnt, waarbij ook de symbolen anders zijn. Wanneer je op deze gokkast drie symbolen met fruitautomaten op een rij hebt, krijg je vijftien gratis rondes. Heb je vier fruitautomaten op de rollen staan dan krijg je maar liefst vijfentwintig gratis draaibeurten. Bovendien komt bij dit bonus spel ook het Rad van Fortuin in beeld, waarmee je de gewonnen draaibeurten ook nog eens kunt vermenigvuldigen.

Las Vegas Fever

Vijfde rol

Deze gokkast van Stakelogic uit Eindhoven, heeft de standaard knoppen, zoals de automatisch spelen knop en een bet max knop voor een maximale inzet. De vier rollen en drie rijen geven samen vijftien winlijnen. De vijfde rol gaat draaien als je een rij van gelijke symbolen op de vier eerste rollen hebt. Hier kun je het Mystery Wheel of Fortune spelen of het Double Wheel of Fortune, met twee wielen. Beiden zijn multipliers die het puntenaantal dat je won met de draaibeurt die het bonus spel heeft geactiveerd minimaal twee en maximaal tien keer vermenigvuldigen.

Fruitkast

De Las Vegas Fever gokkast is een traditionele fruitmachine met veel moderne elementen. De vormgeving is zo glitter en glamour dat je er vrolijk van wordt en ook het gezelschap van de man met de bontkraag is leuk. De achtergrondgeluiden passen perfect bij deze gokkast en leiden verder niet af. Het spel is afwisselend omdat de bonusspellen zich verplaatsen naar een ander speelveld, zoals de kaarttafel in de Click me bonus. De vijfde rol is verrassend en biedt je veel kansen om de bonusspellen binnen te halen of de multiplier te activeren. Deze gokkast lijkt daarmee erg winstgevend en heet daarom misschien wel Las Vegas Fever. Je krijgt het er warm van.