Gokken met Leonardo da Vinci

De gokkast Genius of Leonardo staat geheel in het teken van de wereldberoemde Leonardo da Vinci. Veel uitvindingen van da Vinci staan op de afbeeldingen van de kaarten van dit spel. Bijvoorbeeld de Mona Lisa staat op de Scatter kaart uit dit spel. Het is een leuke gokkast waarbij een hoge inzet mogelijk is. Daardoor zijn natuurlijk ook hoge winsten mogelijk. Dat maakt het erg spannend.

Lijnen en inzet

Genius of LeonardoZoals gezegd is er een hoge inzet mogelijk bij het spel Genius of Leonardo. Dat betekent dat je ook met redelijk veel lijnen kan spelen. In dit geval kun je met maximaal 30 winlijnen spelen. Je kunt er ook voor kiezen om met 1, 5, 10 of 20 lijnen te spelen. Het is maar net wat jij prettig vindt. In het geval je speelt met 30 lijnen kun je 30, 60, 150, 300 of 600 credits inzetten per spelronde.

Daarmee maak je kans op behoorlijk hoge winsten. Die winsten kun je nog hoger maken door er op door te gokken met de Gamble knop. Dat is erg spannend om te doen, vooral wanneer je met een hoge winst gaat gokken. Je kunt hem helemaal kwijtraken of verdubbelen. Deze kans is erg aanlokkelijk. De hoge inzet, hoge winsten en vele winlijnen maken dit een leuke gokkast om mee te spelen. Je kunt namelijk ook snel terug komen als je een paar keer wat hebt verloren.

Genius of Leonardo

Deze gokkast bestaat uit 5 rollen. Verder zijn er 30 winlijnen in totaal en zijn er 12 verschillende kaarten in het spel. Een van deze kaarten is de Wild kaart en een van deze kaarten is de Scatter kaart. In dit spel is er sprake van Expanded Wild kaarten. Dat betekent dat je drie Wild kaarten boven elkaar moet hebben in een winnende combinatie. Anders hebben ze geen effect. Ook bij deze kast worden de winnende combinaties van links naar rechts uitbetaald, tenzij er sprake is van een winnende combinatie met een Scatter kaart.

Gamble

Je kunt bij Genius of Leonardo ook op je winst gokken. Je kunt daarmee je winst verdriedubbelen. Dat is erg leuk in dit geval. Vooral vanwege de hoge inzet. Je kunt zo met een goede ronde je gehele verlies goed maken en dan zit je weer helemaal in het spel. Maar je kunt natuurlijk ook pech hebben bij Gamble en een hele hoge winst verspelen. Maar dat houdt het spel juist leuk.

Wat ook leuk is hierbij is dat je een eigen tactiek kan toepassen op het spel. Wanneer je winst lager is dan je inzet kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om van de Gamble functie gebruik te maken. Je kunt dat ook laten in die gevallen wanneer je winst hoger is dan je inzet. Uiteraard kun je ook moedig zijn en juist met de hoge winsten gaan gokken. Op die manier kan je voor de dikke prijzen gaan.

Genius of Leonardo gokkast

Leonardo

Genius of Leonardo is dus een vrij standaard gokkast met 30 lijnen en de mogelijkheid op een hoge inzet. Dat zijn dan ook vooral de dingen die deze kast interessant maken. Je kunt snel veel verdienen. Die mogelijkheid maakt deze kast tot een uitdagende kast. Je kunt echter ook meer bescheiden spelen met een lagere inzet en of minder lijnen. Dan is het een gokkast net als vele anderen. Dat kan nog steeds erg leuk zijn. Genius of Leonardo zal dus een breed publiek aan spreken. Mensen die weinig in willen zetten en toch lekker willen spelen, maar ook mensen die wat meer in willen zetten en daarmee ook de kans op een dikke winst krijgen.