Op zoek naar de kabouterschat met Leprechauns Fortune

Het spel Leprechauns Fortune neemt je mee naar de Ierse folklore. Ieren staan wereldwijd bekend om hun geluk en dat komt voornamelijk door de Leprechaun. Een Leprechaun is een ierse kabouter die zich doorgaans wapent met een klavertje vier om geluk te brengen. Omdat deze mythologische kabouter niet zo heel internationaal bekend is, is het een verrijking voor je culturele belevenis van het prachtige ruige Ierland om dit spel eens te spelen. Je krijgt een kijkje in de wereld van dit prachtige maar o zo eigenzinnige land.

Ierland is een land wat naast een heel gelukkig land ook nog eens een schatrijk land is, en dat kan zomaar komen door de Leprechauns die in Ierland wonen. Die leprechauns staan er namelijk om bekend dat ze in het bezit zijn van een pot met goud. Die pot met goud zouden ze bewaken aan het begin van de regenboog. Wanneer jij het spannende spel Leprechauns Fortune speelt ga je op jacht naar de schat van deze mythologische kabouter. Natuurlijk streef je naar een hoge winst wanneer je een slots machine speelt, maar een echte pot met goud; wie wil die nu niet winnen?
leprechauns fortune

Leprechauns Fortune, het uiterlijk van het spel

Het spel Leprechauns Fortune speel je over 5 wielen van ieder 3 rijen. De symbolen die verwerkt zijn in dit spel zijn de standaard symbolen bij het kaartspel; je speelt met de poker symbolen 10, J, Queen, King en Ace. Daarnaast kom je in dit spel een aantal symbolen tegen die helemaal horen bij het thema en sprookje van de magische Leprechaun. De symbolen die je verder op de wielen van dit spel tegenkomt zijn de klaver, feeën, paddestoelen, een pot met goud en een viool. De symbolen zijn niet echt heel uitzonderlijk gekozen, eigenlijk had je ze bij wel meer thema’s zo kunnen tegenkomen, maar WMS heeft toch wel een knap staaltje neergezet toen ze dit spel ontwierpen. Je zal dan ook zeker te weten een goede indruk krijgen van dit leuk vormgegeven zo typisch Ierse spel.

De gokkast Leprechauns Fortune maakt oook gebruik van een Wild symbool. Uiteraard wordt dit symbool vertegenwoordigd door de grote held van dit spel; de Leprechaun. Het Wild symbool kan overal op je winrijen, behalve op de eerste winrij, verschijnen, en is in staat om andere symbolen te vervangen op je winrijen. Op deze manier kan je sneller een winnende combinatie maken op je winrijen wat jouw winstkansen weer aanmerkelijk verhoogt.
Naast dit Wild symbool is er in dit spel ook een Scatter symbool verwerkt. Dit Scatter symbool zal voor jou de free spins activeren. Jouw gelukssymbool is in dit geval de pot met goud. De schat van de Leprechaun waar je natuurlijk graag jouw graantje van wil meepikken.

Jouw winstkansen bij Leprechauns Fortune

Bij het spel Leprechauns Fortune denk je toch al gauw aan een behoorlijk fortuin om te winnen, maar dit is dan weer net iets dat wat tegenvalt bij dit spel. Het blijft beperkt tot een kabouterschat van kleine afmetingen. Er zit namelijk maar één slot machine bonus ronde in dit spel verwerkt. Je zal 10 free spins winnen wanneer je potten met goud weet te vergaren op je eerste 3 wielen. Het Leprechaun wild symbool kan ook verschijnen tijdens de free spins modus, en wanneer dit het geval is zal het vast blijven staan in die positie voor de rest van het aantal spins. Wanneer je geluk hebt zal je een aantal plakkerige spins vergaren die garant staan voor indrukwekkendere winsten. Het spel Leprechauns Fortune biedt jou de 2 voor de prijs van 1 gelegenheid. Kortom; je kan op alle 50 winstrijen spelen terwijl je slechts 25 credits inzet.

Jouw maximale inzet is 125 munten, ook wel bekend als credits in dit spel, en de maximum jackpot bedraagt 1000 munten. Uiteraard is dit geen enorme prijzenpot, maar je kan zomaar degene zijn die er met de pot goud van de Leprechaun vandoor gaan wanneer je geluk hebt (en Iers bloed in je hebt).