Op de Lights videoslot van NetEnt zie je de vuurvliegjes vliegen en schitteren. Het is een erg relaxte online gokkast met dito achtergrondmuziek. De spelopzet is eenvoudig, en tijdens het spelen wordt je helemaal relaxed, want dat is de bedoeling van Lights. Natuurlijk is de Lights gokkast er ook als mobiele versie met NetEnt Touch voor alle soorten smartphones en tablets.

Lights

Lights spelen

Je speelt de Lights videoslot op 5 rollen met 9 winlijnen. De maximale winst die je in één ronde kan krijgen is €90.000 als je om echt geld speelt! Dit kan vanaf 10 cent tot 100 euro per draai, maar zoals altijd kan je deze relaxte gokkast ook gratis spelen. Tijdens het spel zie je mooie Chinese lantaarns schijnen tegen een achtergrond van een vreedzaam bergachtige meer in de schemering. Visueel en muzikaal werkt het thema voor een ontspannen sfeer. Naast de Chinese lantaarns zie je ook de standaard kaartsymbolen op de rollen(A-K-Q-J-10). Zoals gebruikelijk bij NetEnt worden deze gebruikt voor de kleine prijzen.

Veel Wilds

Bij de Lights video slot machine draait alles om de Wilds op de rollen, die iedere spin kunnen worden weergegeven. Dat betekent wel dat je ook wat vaker kleinere prijzen krijgt tijdens het spelen. Maar het belangrijkste zijn de Wild bonus games. Tijdens iedere spin zie je de vuurvliegjes op de rollen verschijnen die de Floating Wilds activeren. Tussen de 2 en 4 Floating Wilds verschijnen vervolgens willekeurig op de rollen. Deze Wild symbolen vervangen alle symbolen behalve het Scatter symbool.

Lights toouch

Als je de Free Spins hebt geactiveerd door minimaal drie Scatter symbolen(Yin & Yang symbool) te draaien krijg je iedere gratis spin 3 tot 6 Floating Wilds willekeurig op de rollen. Voor 3 Scatters krijg je 10 Free Spins, 4=20 Free Spins en 5 Scatters geven je maar liefst 30 Free Spins! Het is ook mogelijk om tijdens de Free Spins nog meer gratis draaien te verdienen door nog een keer minimaal 3 Scatters te vinden op de rollen.

Daarmee zijn alle opties van de Lights gokkast besproken. Als je dus graag een gokkast wilt spelen met niet al te veel extra’s en een relaxed thema die je binnen enkele minuten snapt, dan is Lights de ideale gokkast voor jou. Prefereer je meer bonusgames dan is bijvoorbeeld Koi Princess voor jou de uitgelezen game, want die heeft maar liefst 8 bonusspellen voor veel meer afwisseling en actie.