De Lost Island online videoslot van NetEnt vertelt het verhaal van een verloren eiland, een verloren beschaving en verloren rijkdom. Verken Lost Island en vind de vergeten rijkdom en schatten als je de missie weet te voltooien. Daarbij zal je als beloning een aantal mega winsten krijgen. Lost Island is een fantastische gokkast en biedt je een aantal verborgen functies die je veel prijzen kunnen opleveren.

Lost Island spelen

De kleuren van deze online gokkast zijn helder en kleurrijk, en magisch om naar te kijken waardoor je het gevoel hebt alsof je op een andere mystieke wereld bent beland. Natuurlijk is de Lost Island gokkast niet gebaseerd op een echt eiland. Het is een fictief eiland dat het verhaal vertelt van een verloren stam. Het is jouw taak als speler om de schatten van een mysterieuze stam te vinden.

lost island

De Lost Island Slot speel je op 5 rollen, 3 rijen en een totaal van 20 winlijnen. De winnende lijnen worden gevormd op van links naar rechts op je scherm. Om echt geld spelen kan vanaf 20 cent tot maximaal €100 per draai met de 6 verschillende munt waarden en inzet niveaus. Echt veel geld kan je verdienen met de Multiplier tot x5 en de gratis spins ronde.

Extra functies

Het Wild symbool vervangt ieder ander symbool met uitzondering voor de Scatter symbolen om extra winnende combinaties te creëren. Dit kan zowel tijdens de Free Spin als in het basisspel. Wanneer er drie of meer Scatter symbolen verschijnen op de rollen wordt de Free Spin modus geactiveerd. Een weide met lotusbloemen verschijnt wanneer de Free Spins worden geactiveerd. Voor drie Scatters krijg je 10 Free Spins, voor vier Scatters 20 Free Spins en voor vijf Scatter symbolen krijg je 30 gratis spins. Tijdens de Free Spins ronde kan je nog een keer extra spins verdienen door nog een keer minimaal drie of meer Scatter symbolen te draaien.

Lost Island logo

Tijdens de Free Spin modus wordt voor elk Wild symbool op de rollen een 1x Multiplier geactiveerd. Dit kan zo oplopen tot een Multiplier van 5x wat voor enorme prijzen kan zorgen! Aan het begin van de Free Spin modus zal een wild symbool op de middenpositie van rol 3 verschijnen. Deze Sticky Wild zal zijn positie behouden voor de volledige duur van de Free Spins wat je nog meer winsten kan opleveren. Bovendien kunnen 2 of 3 Stacked Wilds symbolen verschijnen op alle rollen tijdens de Free Spin rondes.

Conclusie

NetEnt maakt eigenlijk geen slechte gokkasten, en Lost Island is ook een prima videoslot. Maar onderschat deze op het oog simpele gokkast niet want er valt genoeg te beleven met de extra functies zoals de gratis spins, Multipliers en de vervangende Wilds. Dat maakt het spelen erg leuk met regelmatig mooie prijzen. Kortom een gokkast voor iedere soort speler.