Amatic heeft als ontwikkelaar van vele videoslots ook deze Lovely Lady op de markt gebracht. Als je dit spel gaat spelen kun je natuurlijk gegarandeerd rekenen op een goede kwaliteit qua grafische effecten. Ook geluidstechnisch zit deze Lovely Lady goed in elkaar en zal zorgen dat je direct bij het spelen de nodige spanning kunt ervaren. Om op deze videoslot winst te kunnen maken moet je spelen op 5 rollen.

Bij deze gokkast zijn er dan per rol 3 symbolen, waarmee een totaal van 15 symbolen op de 10 winlijnen winst op zullen gaan leveren. Als je een juiste combinatie wilt vormen kan dat door soortgelijke symbolen van links naar rechts op een winlijn te draaien. Een combinatie zal dus alleen uitbetalen als deze start op de meest linkse rol en vanaf daar zoveel mogelijk aaneengesloten rollen weet te volgen.

De lieftallige dame

Zoals de naam Lovely Lady eigenlijk al verteld is er bij dit spel natuurlijk ook een dame als symbool te draaien. Zij vormt op deze speelautomaat de Wild en zorgt er voor dat alle andere symbolen, met uitzondering van de Scatters, vervangen kunnen worden. Je kunt het Wild symbool gebruiken samen met minimaal 1 reguliere symbool om een combinatie te voltooien. Dankzij de Wild kun je dus een combinatie over de streep trekken, die anders geen uitbetaling zou hebben gegeven.

Lovely Lady
Daarnaast kun je de Wilds ook achter een wel winnende combinatie draaien en er zo voor zorgen dat een prijs hoger wordt, omdat de combinatie wordt verlengd. Voor alle combinaties die bij de Lovely Lady video slot afgerond worden door een Wild geldt dat deze verdubbeld aan je tegoed uitgekeerd zullen worden. Verder is het met dit symbool ook mogelijk om een eigen combinatie te vormen en daar een prijs mee te winnen. Hiervoor moeten er minimaal 2 Wilds in een combinatie van links naar rechts op de rollen komen te staan.

Ontdek de glazen bol als Scatter

Met de glazen bol als Scatter bij Lovely Lady krijg je de mogelijkheid om winsten te behalen zonder dat deze op een winlijn gedraaid moeten worden. Prijzen worden met dit symbool uitgekeerd vanaf 2 symbolen, waarbij deze dus op iedere willekeurige positie van het spel mogen verschijnen. Naast de prijzen die met de Scatters gewonnen kunnen worden kun je bij Lovely Lady ook rekenen op free spins. Deze worden actief als je minimaal 3 Scatter symbolen op de rollen heb gedraaid.

Met 15 free spins krijg je de mogelijkheid om gratis geldwinsten binnen te halen. Op basis van je laatste inzet wordt er voor prijzen gespeeld, zonder dat er geld van je eigen tegoed zal worden ingehouden. Als je tijdens het spelen met de free spins geldprijzen weet te winnen is dit uiterst gunstig. Winnende combinaties worden bij het spelen van de free spins namelijk altijd verdrievoudigt aan je tegoed uitgekeerd.

Lovely lady

Spelen met een eigen inzet bij Lovely Lady

Bij het spelen van deze enorm populaire gokkast kunnen verschillende winsten behaald worden, waarbij je in principe zelf kunt bepalen met welke inzet je wilt gaan spelen. De minimale inzet die bij deze videoslot geplaatst moet worden is een bedrag van 10 cent. Daarnaast kun je ook met wat meer geld spelen, waarbij de maximale inzet uitkomt op een bedrag van 10 euro per draai.

Ben je er niet direct aan toe om met geld te spelen, dan heeft Amatic Industries de mogelijkheid ingebouwd om Lovely Lady gratis te spelen. Zo kun je het spel eerst leren kennen, voordat je vastzit aan een inzet met echt geld. De prijzen die met alle inzetten behaald kunnen worden zijn voor dit spel uiteraard netjes weergegeven in een prijzentabel. Daar kun je per symboolsoort zien hoeveel symbolen je moet draaien om geld te kunnen winnen.

Beoordeling

Direct na het testen van Lovely Lady kunnen wij wel concluderen dat dit spel er eenvoudig uitziet, maar toch heel veel kansen biedt om winst te maken. De grafische onderdelen van deze video slot worden goed toegepast en ook de geluiden weten het geheel compleet te krijgen. Tijdens het draaien van de rollen hebben we gelukkig regelmatig de Scatter en Wild symbolen weten te treffen. Het is dus niet alleen een mogelijkheid om deze te draaien, maar ze voeren hun functie ook wel degelijk uit. Wat ons betreft daarom veel lof naar de ontwikkelaar betreft deze Lovely Lady videoslot.