Aloha met Luau Loot

Wanneer je de naam Luau Loot hoort denk je waarschijnlijk al aan wuivende palmbomen en je ziet de hula danseressen waarschijnlijk al in hun strorokjes voorbij dansen terwijl ze jou een prachtige tropische bloemenketting aanreiken. Je hebt al helemaal begrepen waar het in dit spel over gaat. Luau Loot gaat over het prachtige Hawaï. Terwijl je omgeven bent door palmbomen en tropische stranden speel je dit zonovergoten spel. De standaard symbolen die je in een slots machine zou verwachten zijn verdwenen, en je speelt dit spel met enkel mooie tropische symbolen. Daarbij hoor je op de achtergrond de Hawaïaanse muziek al spelen. Dit spel kan je hartje winter of midden in een typische Hollandse zomer spelen; je krijgt het er gegarandeerd lekker warm van.

Het uiterlijk van het spel Luau Loot

Tegen een tafereel van palmbomen speel jij dit spannende slots spel wat een uitgave is van spelontwikkelaar WMS. WMS staat bekend om zijn mooi uitgewerkte graphics en de bijbehorende realistische muziek. Dit spel staat dan ook garant voor een paar uur tropisch genieten. Het enige wat je nog nodig hebt aan jouw kant van de computer is een tropische cocktail met een parapluutje erin om helemaal in de stemming te komen. Verder krijg je een achtergrond van prachtig vormgegeven hoge palmbomen, en parelwitte stranden terwijl je een schitterende zonsopkomst te zien krijgt.
luau loot

Symbolen

De symbolen die je gebruikt in het spel Luau Loot zijn allen tropisch van karakter. Er wordt op geen enkele manier afgeweken van het Hawaï thema in dit spel. Je speelt dit spel met de symbolen van kokosnoten, Hula dansers, surfers, tropische papegaaien, vruchten, schelpen, ananassen en tiki’s. Daarnaast zit er in dit weergaloos spannende spel een Wild symbool verwerkt wat garant staat voor veel winst voor de spelers. Het Wild symbool is niet te missen; het wordt namelijk gespeeld met het woord Wild, en het symbool is in staat om ieder ander symbool op het speelveld te vervangen om voor jou een winrij compleet te maken. Daarnaast is er ook een Scatter symbool verwerkt in dit spannende spel.

De Scatter is in dit geval een prachtige zonsopkomst. Drie of meer Scatter zonsopkomsten zullen automatisch de free spins modus activeren. Het aantal free spins wat jij in dit spel ontvangt wordt bepaald door het aantal scatters wat je hebt verzameld. Heb je bijvoorbeeld 3 scatters behaald, dan zal je 5 free spins verdienen. Heb je echter 4 zonsopkomst scatters behaald dan krijg je al 7 free spins. Bij 5 zonsopkomst scatters heb je echt geluk; je wint dan maar liefst 20 free spins. Twee wielen kunnen daarbij wild worden bij iedere spin. In dat geval zal je 5 extra free spins krijgen op het moment dat je dan weer 3 scatter zonsopkomst symbolen op je wielen krijgt. Je speelt het spel Luau Loot over een totaal van 5 wielen, drie rijen, en je hebt een totaal van 25 winrijen die jouw geluk kunnen bepalen.

Jouw winst bij het spel Luau Loot

Heb je het nog kunnen bijhouden; jij maakt dus enorme winsten bij het spel Luau Loot. Hoeveel je wint is echter natuurlijk wel afhankelijk van de inzet die jij doet wanneer je een spel speelt. Hier geldt uiteraard; hoe hoger jouw bet bij het spelen, hoe hoger je winst zal zijn wanneer jij de jackpot wint. Je kan inzetten vanaf een instaptarief van 0,25 per spin, maar je kan ook aanzienlijk hoger inzetten. Door aan het inzet wiel onderaan je scherm te draaien bepaal jij je inzet per spin. Natuurlijk kan je tijdens de bonus rondes, de free spins, geen geld verliezen maar alleen maar winnen. Je kan de jackpot winnen die op een maximum van 7500 credits staat. Aloha, dat is nog eens leuk bij verdienen.