Lucky 8 Line Er zit een groot verschil tussen de moderne en meer klassieke video slots die er voortaan te vinden zijn op het internet. Zo kun je de moderne spellen vaak herkennen aan de mooie graphics, vele rollen en vooral vele opties die er worden geboden door de makers. Bij de klassiekere versies wordt er vrijwel altijd gekozen voor drie rollen en een laag aantal winlijnen.

Te vergelijken met een fruitkast zoals je die kent uit je favoriete kroeg of friettent. Lucky 8 Line hoort zonder twijfel bij die laatste optie, de klassiekere spellen. Je speelt dus ook met drie rollen en acht winlijnen. In tegenstelling tot de moderne spellen waar je vaak met 25 of soms wel 50 winlijnen speelt. Nu wil dit natuurlijk niet meteen zeggen dat je ook minder kunt winnen bij dit spel. Sterker nog, Lucky 8 Line is een gokkast die bekend staat om de mooie prijzen die je er mee kunt winnen.

Veel van deze prijzen vallen dan ook door de vele Multipliers die er te verdienen zijn bij deze gokkast. Mede door de fruitsymbolen, je kent ze wel van de fruitautomaten, waan je jezelf letterlijk op een kruk achter een automaat. De minimale inzet bij dit spel is 10 eurocent maar je kunt inzetten tot maar liefst 12,80 wat vrij hoog is voor zo’n klassieker. Je hebt dan de muntenwaarde op maximaal staan en ook het aantal winlijnen staat op z’n hoogst, acht dus. Wij raden je aan om in ieder geval altijd met de maximale winlijnen te spelen waardoor je kans maakt op alle mogelijke prijzen.

De Multipliers op Lucky 8 Line

Het draait bij dit spel dan ook allemaal om de Multipliers, de vermenigvuldigers. Dit geeft je een aantal bonusopties om geld te verdienen, buiten de standaard manieren om. De standaard manieren zijn natuurlijk welbekend door bijvoorbeeld twee pruimen naast elkaar te hebben of drie citroenen. De Multipliers heb je op enorm veel verschillende manieren.

Zo levert het je bijvoorbeeld extra geld op wanneer alle negen de symbolen, drie keer drie, fruitsymbolen zijn. Het maakt dan dus niet uit welk fruitsymbool maar wanneer dit gebeurt krijg je automatisch al 15 keer je inzet terug. Verder hoef je bij dit spel niet op zoek te gaan naar andere leuke bonussen of features want die zijn er nu eenmaal niet.

Dit spel focust zich echt op de klassieke fruit gokkasten en heeft daar dus nog net iets extra’s aan toegevoegd door de Multipliers. Let wel op, het is het verstandigste om in ieder geval alle winlijnen de activeren wanneer je gaat spelen zodat je ook echt kans maakt op die Multipliers. Wanneer je dit niet doet, blijft er eigenlijk maar een heel mager spelletje over van iets dat toch wel een uitdagende gokkast kan zijn wanneer het wat meezit.

lucky 8 line netent

Hoge inzet om kans te maken op de Lucky 8 Line

Het venijnige in dit spel zit ‘m dus onder andere in het feit dat je met een redelijk hoge inzet moet spelen, wil je ook daadwerkelijk gebruik kunnen maken van alle opties. In een echte fruitautomaat kun je vaak al met tien of twintig eurocent een spelletje spelen en de makers hebben er voor gekozen om dat aspect nou net niet toe te voegen aan deze Lucky 8 Lines.

Wanneer je gewend bent aan groter spelen, met meer inzet, is dit spel wel degelijk een aanrader voor die spelers. Je hoeft dan nog niet eens met het maximale bedrag te spelen, 10 cent keer acht winlijnen is tachtig cent en daarmee kun je al aanspraak maken op de Multipliers. Wanneer deze optie wegvalt doordat je liever met minder speelt, raden we ook aan om op zoek te gaan naar een ander spel want daarvoor is het basisspel bij deze klassieke online gokkast gewoon iets te mager.