Het is tijd om te gaan ijsvissen met de Lucky Angler gokkast die je wordt aangeboden door NetEnt. Het fijne van deze videoslot is dat hij zowel van links naar rechts als van rechts naar links uitbetaald, dubbele kansen dus!

Lucky Angler spelen

Lucky Angler speel je met 15 winlijnen op een 5×3 raster met een minimale inzet van 0,01 tot 0,50 per winlijn. Als je alles maximaal speelt kost je dat €150 per spin. Maar je kunt ook de kleinste inzet kiezen en dat kost je slechts 30 cent!

Lucky Angler

Deze gokkast is constant in beweging met vissen die rondzwemmen in de achtergrond terwijl je het spel speelt. De symbolen op Lucky Angler hebben alles met vissen te maken. De best betalende symbolen zijn rode, oranje en blauwe vissen gevolgd door de kreeft en de vis in de laars. Voor de wat mindere prijzen zie je op de rollen de A, K, Q, J en 10 kaartsymbolen die zijn bevroren.

Speciale symbolen

Het Wild symbool op deze gokkast is een gouden visaas, en vervangt alle andere symbolen behalve de Scatter. Tijdens het basisspel verschijnen de Sticky Wilds alleen op de rollen 2 en 4. Een Sticky Wild bevriest op zijn plaats voor de volgende draai wat je mooie geldprijzen kan opleveren. Tijdens de Free Spins kunnen deze Sticky Wilds verschijnen op de rollen 2, 3 en 4 voor nog meer kansen op mooie prijzen. De geluiden van Lucky Angler zijn erg leuk gevonden en geven de sfeer weer van vissen onder water op de poolcirkel.

Lucky Angler Bonus Features

Met de Barracuda Scatter Free Spins Bonus is veel geld te verdienen. Het Scatter symbool is een school barracuda’s die worden verlicht door de zon.Voor 3 Scatters krijg je 10 spins, 4 Scatters geven je 15 spins en 5 Scatters geven je 20 gratis spins.

Lucky Angler

De gratis spin bonus start met de barracuda die een grote duik neemt. Je krijgt vervolgens te zien hoeveel gratis spins je krijgt. Dan wordt het tijd om geld te winnen met de Sticky Wilds. Je kunt deze Free Spins ook opnieuw activeren door nog een keer drie of meer Scatter symbolen te draaien.

Lucky Angler conclusie

Lucky Angler is een leuke gokkast met een apart thema. De gameplay is goed, en de graphics van Lucky Angler zien er prima uit. De Sticky Wilds kunnen je erg mooie prijzen opleveren omdat deze kast ook van rechts naar links betaald tot wel 205.500 munten. Als je van vissen houdt is dit zeker een goede gokkast voor jou. Maar ook voor de niet-vissers is dit een leuke kast omdat alles er leuk uitziet en hij soepel speelt.