Stap mee in de Jungle bij de tropische vogels en zie wat voor prijzen er op deze Lucky Birds video slot allemaal te behalen zijn. Lucky Birds is een spel dat gaat over vogels en is ontwikkeld door Playson. Bij dit spel vind je 5 rollen die op 3 rijen gevuld kunnen worden met symbolen.

Lucky Birds

Lucky Birds gratis of voor echt geld spelen

Alle symbolen die je op de rollen kan draaien kunnen tot een winst leiden. Voordat je de rollen kan laten draaien moet je wel besluiten of je Lucky Birds gratis wil spelen of met echt geld. Ga je voor inzetten met echt geld, dan is het belangrijk om te weten dat je bij het openen van het spel standaard al een inzet ingesteld ziet staan. Deze kan je naar eigen wens aanpassen door de muntwaarde aan te passen en eventueel gewenst kan je ook met minder dan 10 winlijnen aan de slag gaan.

In het beste geval speel je met alle winlijnen en pas je alleen de muntwaarde aan. De minimale inzet bij Lucky Birds komt dan uit op een bedrag van 10 cent per draai. Als je de muntwaarde aan gaat passen zal je zien dat je deze maximaal in kunt stellen op 3 euro. Maximaal kan deze video slot dan ook gespeeld worden met een inzet van 30 euro per draai.

Lucky Birds gokkasten

Prijzen winnen

Wil je prijzen winnen, dan zal je juiste combinaties van symbolen moeten draaien. Wil je weten welke aantallen je nodig hebt voor een prijs? Neem een kijkje in de prijzentabel van Lucky Birds. Hierin staat exact beschreven welk aantal symbolen je van een soort moet draaien om een bepaalde prijs in de wacht te slepen.

Winnende combinaties kunnen bij het spelen van deze video slot gedraaid worden. Het is daarbij de bedoeling dat de symbolen in een soortgelijke volgorde elkaar opvolgen op een winlijn, zonder onderbroken te woorden door andere symbolen. Daarbij is het wel belangrijk dat een combinatie altijd start op de eerste rol van het spel. Prijzen zullen uitgekeerd worden volgens de prijzentabel, maar als je op de symbolen klikt kan je ook zien welke prijzen er met dat symbool specifiek gewonnen kunnen worden.

Scatter symbolen leveren makkelijke winsten

Het gouden ei van Lucky Birds is de Scatter. Deze kan makkelijk tot een winst komen als je deze op de rollen draait. Dit komt vooral door het feit dat je met de Scatter symbolen geen winlijnen hoeft te volgen. Heb je 2 of meer Scatter symbolen willekeurig gedraaid, dan zal een winst al aan je saldo toegekend worden. De maximale prijs die je met de Scatter kunt winnen is een prijs van 500 keer je inzet.

Free spins met een vermenigvuldiger van 3x

Wanneer je tijdens het draaien van de rollen 3 of meer Scatter symbolen laat verschijnen worden de free spins gewonnen. Je krijgt altijd 15 free spins toegekend die geheel gespeeld zullen worden op basis van je laatst geplaatste inzet. Tijdens het spelen met deze free spins kan je eenvoudig opnieuw 3 Scatter symbolen of zelfs meer draaien.

Naast de prijzen die uitgekeerd zullen worden krijg je dan nog een keer 15 free spins. Deze worden direct aan je spinstegoed toegevoegd waarmee je al gratis aan het draaien was. Prijzen die tijdens het spelen met de free spins gewonnen worden zullen bij Lucky Birds altijd verdrievoudigt uitbetaald worden. Met gratis draaien kunnen dus heel wat grote prijzen binnengehaald worden.

Dubbele prijzen winnen met een speciale Wild

De zwart met witte vogel die je als symbool kan draaien is de Wild van Lucky Birds. Deze kan alle andere symbolen vervangen, behalve de Scatter. Samen met reguliere symbolen kan je met de Wild dus heel wat prijzen binnenhalen. Daarnaast is het mogelijk om vanaf 2 losse Wilds ook al een prijs te winnen. Prijzen van reguliere symbolen in combinatie met een Wild zullen verdubbeld aan je tegoed worden uitbetaald.

Beoordeling

Wanneer je bij het spelen van deze video slot in gaat zetten zal je zien dat er mogelijkheden genoeg zijn. Het spel is grafisch mooi vormgegeven en ook erg overzichtelijk weergegeven. Je kan Lucky Birds met lage inzet spelen, maar ook hoge inzetten zijn mogelijk. Deze regelrechte topper is er één die je echt niet mag missen.