Lucky DiamondsLucky Diamonds is een tof spel van Play ‘n Go en oogt als een klassieke videoslot. Niet heel veel bijzonders is er te vinden aan het thema, deze is lekker basic en simpel gehouden. Wat deze kast weinig afleiding geeft en waar je dus jezelf uren op kunt vermaken. Aan de linker bovenkant vind je het logo, waar de diamanten vol trots te zien zijn. Verder is de achtergrond lekker basic, blauw met wat strepen, wat wel weer heel goed past bij het klassieke uiterlijk van een echte gokkast. Onder het logo vind je de rollen waarmee het spel gespeeld wordt.

Daar weer onder kun je zien met hoeveel credits je aan het spelen bent en daarnaast staat de winst die je behaald hebt. De knoppen die daar weer onder staan, daar kun je alles mee instellen. Met de knop credits kun je kiezen of je wil spelen met 1, 2 of 3 credits per draai. Heb je gekozen om te spelen met 2 credits en je wilt beginnen, dan klik je vervolgens op spin.

Speel je liever gelijk voluit met de kans om die 2500 credits te winnen, dan klik je of nog een keer op credits of je klik op inzet max en vervolgens op spin. Als je het klikken op spin een beetje vervelend vindt worden, dan kun je ook de auto play optie aanzetten. Stel hier in dat je bijvoorbeeld 40 keer wilt draaien en klik op start, dan blijven de rollen draaien tot de 40 keer. Daarna kun je deze gewoon weer opnieuw instellen als je dat wilt net als met andere online gokkasten.

Verzamel die diamanten met Lucky Diamonds

Zoals je uit de naam al kunt afleiden gaat het om dit spel om het verzamelen van zoveel mogelijk diamanten. Deze leveren je de meeste credits op. Maar naast deze zijn er natuurlijk ook andere symbolen die je veel geld kunnen opleveren. Het klassieke uiterlijk komt ook hier weer terug met symbolen als de 7, de bar en de kersen. Andere symbolen zijn er ook niet. Wel zijn de bar stroken in verschillende kleuren en aantal stroken ingedeeld. Zo heeft de kleur roze, 3 stroken en is dus meer waard dan de blauwe bar met 1 strook.

Diamonds are wild met Lucky Diamonds

Bij Lucky Diamonds is de diamant het wild symbool. Deze wil je echt zoveel mogelijk draaien, want niet alleen kun je deze inzetten om een winnende combinatie compleet te maken. Ook kun je als je een winnende combinatie met 1 wild symbool maakt, je winst verdubbelen. Maak je een combinatie met 2 wild symbolen dan is dat wel een reden voor een feestje, want dan gaat je winst keer 4.

Dat is een snelle manier om veel te winnen. Nu denk je misschien wat gebeurt er dan als je 3 wild symbolen draait, gaat de winst dan keer 8? Nee dat is niet het geval. Als je er 3 draait op de win lijn dan win je sowieso al veel. Als je speelt met 1 credit dan win je 800 credits, speel je met 2 credits, dan win je 1600 credits, speel je voluit op 3 credits, dan win je in een keer 2500 credits. Dat is echt niet mis al je je bedenkt dat 1 credit voor € 0,25 staat. En met een win kans van 95% als je speelt op de maximale inzet, moet dit toch echt goed komen.

lucky diamonds slot

Klassiek ontspannen spel

Deze Lucky Diamonds is een mooie klassieke kast, met 3 rollen en 1 win lijn. Simpel en direct, met een kans om veel te winnen. Deze kast is niet lastig om door te krijgen en is daarom ook goed voor beginnende spelers. Voor een gevorderde speler is het spelen van Lucky Diamonds misschien een beetje saai, maar het kan juist ook wel leuk zijn om toch te spelen, juist voor de ontspanning. Je hoeft niet heel veel op te letten bij dit spel, maar je kunt je wel uren vermaken. Eigenlijk klinkt dit best wel heel goed, spelen maar dus.