Lucky PiratesAls je geïnteresseerd bent in het thema van piraten, dan zal deze Lucky Pirates video slot naar alle waarschijnlijkheid ook erg goed bevallen. Wanneer je dit spel gaat spelen zal je zien dat er vele mogelijkheden zijn om tot een winst te komen, waarbij vele verschillende inzetten mogelijk zijn.

Alle symbolen die je bij het spelen van Lucky Pirates tegen kunt komen kunnen een winst opleveren. Bij dit spel worden symbolen gedraaid op 5 rollen, die stuk voor stuk beschikken over 3 posities. Vele andere video slots verplichten je om symbolen te draaien in een combinatie van links naar rechts, waarbij het begin zal moeten liggen op rol 1. Met de 9 winlijnen die er bij Lucky Pirates aanwezig zijn is dit net even iets anders. Iedere combinatie die je bij het spelen van deze slotmachine weet te vormen kan een winst opleveren. Je moet hiervoor minimaal 3 soortgelijke symbolen op een winlijn draaien, waarbij de prijs geldig is als deze gedraaid worden op aaneengesloten rollen.

Win prijzen en gok voor nog meer geld

Als je bij het spelen van Lucky Pirates een prijs weet te winnen door een combinatie te vormen, dan kan je gebruik maken van de Gamble functie. Tijdens een hoger lager spel zal je het tegen de papegaai op moeten nemen om je prijs te verdubbelen. Je kunt maximaal 10 keer achter elkaar je prijs verdubbelen, waarbij je uiteraard continu de juiste keuze zal moeten maken. Tussentijds is het uiteraard mogelijk om je prijs te nemen en verder te spelen in het hoofdspel. Je wint bij de Gamble functie als de door jou gekozen kaart hoger is als die van de dealer.

Gebruik de gouden munt voor meer kansen op winst

Bij Lucky Pirates is er natuurlijk ook een Wild symbool aanwezig om de kansen op winst mee te verhogen. De gouden piratenmunt die je kan draaien is in dit geval deze Wild. Deze kan met uitzondering van de Scatter alle symbolen vervangen om een combinatie af te ronden of aan te vullen.

Heb je 2 reguliere symbolen en een Wild, dan heb je een prijs dus alsnog binnen gesleept. Heb je meerdere reguliere symbolen en een Wild, dan krijg je de prijs die voor de reguliere combinatie staat verhoogd uitbetaald, omdat er een extra symbool geteld zal worden. Met het Wild symbool zelf is het niet mogelijk om geld te winnen.

Speel met je eigen inzet

Je kan ervoor kiezen om Lucky Pirates gratis te spelen, maar inzetten met geld is natuurlijk een noodzaak als je ook daadwerkelijk geldbedragen wilt kunnen winnen. Voor het bepalen van de inzetlimieten gaan wij er natuurlijk vanuit dat jij alle 9 winlijnen zal gebruiken om zoveel mogelijk kansen te krijgen. Met een muntwaarde van 1 cent zal de minimale inzet bij deze winlijnen 9 cent per draai zijn. Uiteraard zijn er ook vele hogere inzetten mogelijk, waarbij een maximale muntwaarde ingesteld kan worden van 5 euro. Hiermee komt de inzet uit op een maximum van 45 euro per draai.

Winnen zonder een winlijn te volgen

Het is bij Lucky Pirates slecht voor één symbool mogelijk om geld op te leveren zonder een winlijn te volgen. In dit geval zal de zeester die je als Scatter kan draaien een prijs opleveren, ondanks het feit dat je deze dus niet op aaneengesloten rollen hoeft te draaien. Daarnaast is het zo dat je bij minimaal 2 Scatters als een vermenigvuldiging van 2x de geplaatste inzet krijgt. De maximale prijs die je met de Scatter symbolen kunt winnen is een vermenigvuldiger van 100x.

Beoordeling

Tijdens het spelen van de Lucky Pirates video slot zijn wij tot de conclusie gekomen dat het spel erg leuk is om te spelen. Bovendien zijn er met de vele symbolen heel wat prijzen in de wacht te slepen en kan Lucky Pirates dus ook nog eens erg winstgevend zijn. Wat ons enigszins verbaasde is dat er door Playson geen free spins toegevoegd zijn.

Aan de ene kant is dit niet direct nodig, omdat je met de extra elementen makkelijk kunt winnen en je niet verplicht op een bepaalde rol moet starten om een winnende combinatie te behalen. Als je op zoek bent naar spanning en mogelijkheden om geld te winnen, dan kunnen wij Lucky Pirates ten zeerste aanraden. Als je een fan van piraten bent is Ices Pirates van Endorphina misschien ook wel iets voor je.