Lucky Zodiac is een online videoslot van Amatic die als thema de sterrenbeelden heeft. Op de vijf rollen met drie rijen en tien winlijnen zie je dan ook alle afbeeldingen van de dierenriem: steenbok, stier, tweeling, kreeft, leeuw, maagd, weegschaal, schorpioen, boogschutter, ram, waterman en vissen.

Verder vind je ook nog het tovenaars symbool en de zon die tevens als Wild fungeert. Alle tekens hebben ook een kleur: blauw(water), rood(vuur), groen(aarde) en paars(lucht). Als je vijf kleuren op een rij hebt krijg je ook nog eens 1500 credits. Voor de gewone winsymbolen moet je er minimaal drie op een rij hebben van links naar rechts om prijs te krijgen.

Lucky Zodiac bonus game

lucky zodiac amaticAls je drie of meer zonsymbolen draait op de Lucky Zodiac activeer je de 10 bonusspins, en krijg je de Feature Winning. Voor iedere Wild die je dan krijgt wordt je winst vermenigvuldigd met 2x, tot maar liefst 10x voor 5 zonnen! Dat resulteert in enorme prijzen! Tijdens het bonusspel moet je een dierenriem symbool kiezen, en dat symbool betaalt dan volgens de tabel op iedere actieve winlijn. De bonusgame gaat door tot de spins op zijn, maar je kunt ze wel her activeren door nog een keer 3 of meer zonsymbolen te draaien.

Gokken is mogelijk

Gewonnen prijzen kunnen worden gegokt met het befaamde Amatic GAMBLE spel. Je kunt je hele prijs gokken, of de helft door op HALF te klikken. Kies vervolgens om je prijs te verdubbelen rood of zwart. Wil je 4x je inzet verdienen? Gok dan op één van de vier kaartsoorten harten, klaveren, ruiten of schoppen. De Lucky Zodiac van Amatic is een kleurige videoslot die zeer prettig te spelen is. Net als alle andere Amatic gokkasten niet al te moeilijk, én met de spannende gok feature. Probeer snel of jou sterrenbeeld je geluk brengt met de Lucky Zodiac videoslot!