De Lunaris videoslot is weer een mooie productie van Williams Interactive(WMS Gaming) die nu ook bij Unibet te spelen is. Net als andere gokkasten van Williams heeft Lunaris een totaal van 100 winlijnen en 10 rollen. Williams weet hoe ze spelers met innovatieve ideeën kunnen verleiden, dus je zult je zeker niet vervelen als je op de Lunaris slot gaat spelen.

Functies en inzetten op de Lunaris videoslot

Er zijn 25 winlijnen op de belangrijkste rol die zich bevindt aan de linkerkant van de gokkast en 75 winlijnen op de kolossale rol aan de rechterkant. Je kunt zelfs je inzet verhogen, maar dat is eigenlijk helemaal niet nodig met zo veel inzetmogelijkheden. Speel met een inzet vanaf 0,50 tot 250 credits. Het uitbetalingspercentage van de Lunaris videoslot is 96.04%, wat meer dan behoorlijk te noemen is.

Symbolen en bonussen

Lunaris gaat over sterrenbeelden en andere kosmologische symboliek. Het merendeel van de symbolen verschijnt gestapeld, ook de twee specials in de vorm van een rode en witte bloem, kunnen gestapeld verschijnen. Het mysterie symbool is een mysterieuze vlinder en deze vind je alleen op de belangrijkste rol. Tijdens het activeren word je beloond met 5, 8, 10, 15 of het maximum van 20 Reveal symbolen.

De bonus symbolen zijn verantwoordelijk voor de gratis spins en betalen tot 25X je totale inzet. Tijdens de bonus kan je een alternatieve set van rollen gebruiken en worden er meer freebies toegevoegd met dezelfde combinatie. Met zoveel mogelijkheden om te winnen is de Lunaris videoslot een spel waar je goed op moet letten.

Geniet van de vele wild symbolen, scatter symbolen, de multipliers, bonusspellen en natuurlijk de gratis spins. Probeer de Lunaris videoslot nu bij Unibet en wordt verrast door weer een nieuwe gokkast zoals je dat gewend bent bij Unibet1