MacaronsIn de snoepwinkel die je bij deze Macarons videoslot aan kunt treffen zijn prijzen te behalen met de gelijknamige snoepjes. Als je Macarons online gaat spelen kun je uiteraard rekenen op heel wat verschillende prijzen, die met verschillende inzetten uitgekeerd kunnen worden. Om te kunnen zien welke prijzen je tijdens het draaien van de 5 rollen bij dit spel kunt winnen is er een prijzentabel toegevoegd.

Daarin kun je direct zien welke combinaties er met de symbolen gemaakt kunnen worden en hoeveel je daar aan prijzengeld voor terug zal krijgen. Winnende combinaties uit deze prijzentabel kunnen bij Macarons gevormd worden op een totaal van 10 winlijnen. De bedoeling is dat je een geldige combinatie draait op één van de 10 winlijnen en dan van links naar rechts. Een uitbetaling zal dus alleen worden gedaan als een combinatie gestart wordt vanaf de eerste rol.

Champagne Wild bij de Macarons videoslot

Tijdens het spelen van Macarons kun je op de rollen een champagne fles aantreffen als Wild symbool. Deze is te gebruiken om alle symbolen te vervangen, met uitzondering van de bonus symbolen die je kunt draaien. Dankzij het Wild symbool zullen combinaties op deze videoslot makkelijker afgerond kunnen worden. Dit betekend dat je samen met reguliere symbolen een prijs binnen kunt halen, die anders niet uitgekeerd zou zijn. Anderzijds kan een Wild symbool ook worden gebruikt om toegevoegd te worden aan een combinatie die al wel winst oplevert.

Op deze manier wordt deze combinatie dus langer en kun je rekenen op een verhoogde prijs. Bij Macarons kunnen Wilds worden gedraaid op alle rollen. Dit betekend dat ook met deze symbolen zelf op een winlijn een prijs behaald kan worden. Om met de Wild symbolen bij Macarons te kunnen winnen zal je minimaal 2 Wilds op een winlijn van deze gokkast moeten draaien.

Bonussymbolen en free games

Naast de Wild die als extra symbool gedraaid kan worden op de Macarons videoslot is er ook een bonussymbool aanwezig. Met dit bonussymbool kun je 20 free games winnen, die gespeeld zullen worden op de inzet die op dat moment ingesteld staat. Om de free games van Macarons te winnen zal je minimaal 3 bonussymbolen op de rollen van het spel moeten draaien.

Deze hoeven geen winlijn te volgen en kunnen de free games dus geheel willekeurig uitkeren. Zodra je met de free games de rollen laat draaien heb je 20 kansen om gratis prijzen binnen te halen. Deze worden uitgekeerd volgens de prijzentabel, waarbij bovendien ook nog eens een vermenigvuldiger actief zal zijn. Alle prijzen die bij Macarons tijdens de free games uit worden gekeerd zullen namelijk vermenigvuldigt x4 aan je tegoed toe worden gevoegd.

Macarons

Macarons gokspel

Als je tijdens het draaien van de rollen bij Macarons een winnende combinatie weet te vormen zal onderin het spel een TAKE RISK knop gaan knipperen. Deze kun je geheel vrijblijvend activeren om in een gokspel terecht te komen met kaarten. In totaal zijn er bij dit gokspel 5 kaarten aanwezig, waarvan er altijd al één opengedraaid zal zijn.

Uit de andere 4 kaarten die er zijn zal je er één moeten kiezen om de gewonnen prijs te verdubbelen. Is deze kaart van een hogere waarde, dan zal je een verdubbeling van je prijs direct aan je tegoed toegevoegd zien worden. Anderzijds zal je prijs verloren worden als je de verkeerde keuze gemaakt blijkt te hebben.

Inzetten plaatsen

Voor het plaatsen van een inzet zijn er bij Macarons een aantal knoppen aanwezig. Allereerst zal je moeten bepaalde welke muntwaarde er gespeeld wordt. Dit doe je linksboven in het spel, waarbij je muntwaardes kunt kiezen van 1 cent tot en met 5 euro. Daarna is het ook mogelijk om de LINES knop te gebruiken om het aantal winlijnen te kiezen en kun je vervolgens met de BET knop van Macarons het aantal credits in gaan stellen. Zodra je inzetten geplaatst zijn kun je uiteraard met de aanwezige SPIN knop van dit spel de rollen laten draaien en kijken of er winsten bijeen gespeeld kunnen worden.

Beoordeling Macrons videoslot

Gebaseerd op een heerlijke snoepsoort is Macarons één van de leuke videoslots die je van Endorphina kunt spelen. De symbolen zijn erg duidelijk en ook de extra functies die je kunt genieten zijn zeer zeker de moeite waard om jouw kansen op winst uit te testen.