Magic Circle is voor de spelers die ook in real time regelmatig op een fruitmachine spelen geen onbekende kast. In tal van café’s kom je vandaag de dag nog steeds regelmatig de Magic Circle tegen. Fruits4Real heeft dit soort populaire gokkasten nu ook als online gokkasten.
Omdat er natuurlijk ook tal van spelers zijn die de Magic Circle nog niet kennen zullen wij hem nu even kort aan u uitleggen.

Hoe werkt de Magic Circle?

Zoals veel gokkasten online heeft de Magic Circle een basisspel en een bovenspel. Het basisspel is eenvoudig, 3 rollen met symbolen gaan draaien ten koste van 1 punt en zodra 2 of meer gelijke symbolen op de winlijn van links naar rechts naast elkaar verschijnen heeft de speler prijs.

Hij kan dan kiezen om de prijs te INNEN en dan wordt de gewonnen prijs bij zijn huidige puntentotaal geteld en kan de speler verder spelen. Ook kan hij de keuze maken om de punten te SPAREN voor het bovenspel. Zodra hij op de meter van het bovenspel voldoende punten heeft kan hij ervoor kiezen om het bovenspel te spelen. Dit gebeurt met dezelfde rollen.

Magic Circle

Hoe werkt het bovenspel bij de Magic Circle?

Eenmaal gekozen voor het bovenspel heeft de speler de keuze om voor 5 punten per draai te spelen of voor 10 punten. De te winnen prijzen zijn het hoogst wanneer gekozen wordt voor 10 punten per spel. Tevens is er nog een leuke feature tijdens het bovenspel. Op elke rol bevinden zich symbolen met een ster erop. Deze ster is of rood of blauw van kleur. Wanneer u voor 5 punten speelt wordt het bonus spel alleen aktief wanneer er 3 rode of 3 blauwe sterren tegelijk in beeld zijn, bij inzet van 10 punten mag het ook een combinatie van gemengde sterren zijn. Zodra dit het geval is mag u het Magic Circle bonusspel spelen.

In de middelste cirkel van het bonusspel gaat er een lampje rond dat stopt zodra de stopknop wordt ingedrukt. Zolang het lampje niet op STOP komt gaat het spel door. Stopt het lampje op een getal dan wint u een prijs overeenkomstig het getal, stopt het lampje op een pijl dan komt de volgende rand van de cirkel in het spel en worden de mogelijk te winnen prijzen hoger. Zolang het lampje niet op STOP blijft staan kunt u blijven winnen op de Magic Circle.

De Magic Circle is een erg leuke kast met een erg spannend Magic Circle bonusspel.

Geef een antwoord